Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Andrija Jurković direktor GOŠK-a: U ponedjeljak ćemo imati sastanak s trenerom Ćorićem na kojem ćemo odlučiti kako dalje

Andrija Jurković direktor GOŠK-a: U ponedjeljak ćemo imati sastanak s trenerom Ćorićem na kojem ćemo odlučiti kako dalje

by | 5. studenoga 2023. 20:42 | Aktualno, Vijesti

Mada je u javnosti već nepuna tri dana u opticaju informacija da su se razišli GOŠK i trener Denis Ćorić, u stvarnosti još nije stavljena točka na njihovu suradnju. Podsjećamo, informacija je krenula nakon utakmice 13. kola Premijer nogometne lige BiH, GOŠK – Velež 0:4, odigrane u Gabeli. S druge strane Andrija Jurković, direktor GOŠK-a u nedjelju je kazao da uprava nije razmatrala ponuđenu ostavku trenera Ćorića:
U ponedjeljak ćemo održat sastanak s trenerom Ćorićem, na kojem ćemo razmotriti nastalu situaciju. Stvari što se kaže nećemo lomiti preko koljena, sjest ćemo i razgovarati, a nakon toga odlučiti što i kako dalje“, naglasio je direktor Jurković.

Stav direktora Jurkovića, odnosno uprave GOŠK-a, unekoliko je podudaran s izjavom koju je trener Gabeljana Denis Ćorić dao neposredno nakon utakmice: „Šta reći poslije četiri gola, ja sam godinu i osam mjeseci u Gabeli, možda naša najlošija utakmica, najteži poraz, ali moralo se i to dogoditi. Velež je zasluženo pobijedio, nadigrao nas je u svim segmentima igre, mi jednostavno nismo postojali na terenu, bez energije, bez želje, bez htijenja, očigledno nismo nešto dobro radili. Ovaj poraz pripisujem sebi, jer sam najodgovorniji, ja sam momcima u svlačionici rekao da ću razgovarati s upravom, a ovo je vjerojatno moja zadnja utakmica u Gabeli“, rekao je Ćorić.
Na osnovu izjave direktora Jurkovića očito je da u klubu nisu razmišljali o statusu trenera, nego su bili nezadovoljni igrom i rezultatom, što će biti i tema najavljenog razgovora.
Podsjećamo, GOŠK je zadnju prvenstvenu pobjedu, jednu od ukupno tri, ostvario 23. rujna u Gabeli protiv Igmana iz Konjica od 4:0. Nakon toga uslijedili su porazi od Sloge Merdian 2:3 u Doboju (GOŠK je do 71-ve minute utakmice vodio s 2:0), pa Borca 0:3 (uz tendenciozno suđenje Admira Musića u korist Banjalučana), potom su uslijedila dva remija u gostima  u Posušju 0:0, te u Tuzli 2:2. Peta utakmica u nizu protiv Veleža u Gabeli, donijela je najlošiju partiju u sezoni i poraz od 0:4, posle kojega su proradile emocije.
Inače, Denis Ćorić je nakon izborenog plasmana u Premijer ligu potpisao ugovor do 2025. godine. S obzirom da je Ćorić šef struke zasad, očito, ništa ni od najavljene ostavke Velibora Pudara, trenera vratara.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...