banerRC212

Utorak, 24 Ožujak 2020

Obavijest Porezne uprave FBiH

Obavijest Porezne uprave FBiH prenosimo u cijelosti:

Poštovani porezni obveznici,

U ovoj situaciji pokušavamo da organiziramo obavljanje poslova u mjeri i na način kako je to moguće kako bi zaštitili vaše zdravlje i zdravlje svih građana. Porezna uprava je u skladu sa donesenim preventivnim mjerama i shodno zaključku Vlade FBiH obustavila i zabranila fizički kontakt i rad sa strankama, te zabranila ulazak u poslovne prostorije Porezne uprave Federacije BiH. To smo učinili zbog toga što je zbog boravka lica zaraženog CORONA virusom jedna naša cijela ispostava, odnosno svi njeni zaposlenici rješenjem poslani u izolaciju.

Obavještavamo Vas da će se komunikacija sa strankama obavljati isključivo pisanim putem preko pošte, e-maila, faksom i telefonom.

Porezni obveznici i stranke ne trebaju dolaziti u Poreznu upravu, već sve svoje porezne prijave i podneske mogu podnijeti putem pošte, elektronski e-mailom, faksom, a sve informacije mogu dobiti i putem telefona.

Adrese kontakata i rokovi za predaju podnesaka se nalaze na sljedećem linku:

http://www.pufbih.ba/v1/novosti/1764/kontakt-adrese-i-telefoni-za-dostavu-poreznih-prijava-i-podnesaka-a-rok-za-predaju-poreznih-prijava-je-produen

Porezna uprava FBiH

Nastava za osnovnoškolce odvijat će se putem televizijskog programa i internet platforme

Ravnateljica Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini Blaženka Obradović, uputila je obavijest za roditelje i učenike. Obavijest prenosimo u cijelosti:

 

Poštovani roditelji i dragi učenici,

naša škola trenutno radi na principu online nastave na stranici škole, dok Sveučilište Mostar kao nositelj aktivnosti za izradu zajedničke online platforme za nastavu ne dovrši online platformu s ciljem izjednačavanja standarda poučavanja.

Učenici od 1. do 5.razreda moći će pratiti i pilot tjedan nastave na RTV Herceg Bosna od 24.ožujka (utorak) s početkom u 10 sati, bit će prikazane nastavne jedinice iz hrvatskog jezika, matematike, prirode i društva za 1. i 4.razred .

U srijedu pilot nastava za učenike od 1.do 5 razreda.

Od idućeg tjedna počinje emitiranje nastave po predviđenom nastavnom rasporedu za sve razrede, svaki dan.

 

Online nastava za učenike od 6. do 9.razreda također kreće u srijedu 25.ožujka na platformi skole.sum.ba.

 

Učenici će biti obavješteni na online stranici škole i viber stranici mlađi uzrasti o daljnjem načinu rada.

 

Učenici i roditelji, poštujmo zapovjedi Kriznog stožera,ostanimo u svom domu ,budimo razumni i strpljivi u ovom vremenu,

kako bismo sačuvali sebe i naše sugrađane .

 

Ravnateljica

Blaženka Obradović

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!