banerRC212

ZAPOVIJEDI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE HNŽ 25-03-2020

Istaknuto ZAPOVIJEDI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE HNŽ   25-03-2020

 

Županijski stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije donio je nove zapovijedi:

  • Zapovijeda se obustava posjeta i izlazaka svih migranata u svim izbjegličko-prihvatnim centrima, privremenim prihvatnim centrima i azilantskom centru, na području Hercegovačko-neretvanske županije.
  • Zabranjuje se rad privatnih stomatoloških ordinacija i privatnih zubotehničkih laboratorija na području Hercegovačko-neretvanske županije.
  • Zapovijeda se domovima zdravlja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji da organiziraju pružanje žurnih stomatoloških usluga građana.
  • Zapovijeda se općinskim/gradskim stožerima civilne zaštite da odmah ustroje mobilne timove matičnih ureda u svakoj općini/gradu u HNŽ-u i odmah javno objave njihove kontakte kako bi, po pozivima osoba starijih od 65 godina života kojima je onemogućeno kretanje, išli na kućne adrese i izdavali potrebne punomoći. Zapovijed se izdaje u svrhu omogućavanja starijim osobama da mogu opunomoćiti mlađe članove obitelji za rješavanje svakodnevnih životnih potreba (podizanje novca s banke, podizanje mirovine, preuzimanje poštanskih paketa...).

 

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!