banerRC212

Kuharska udruga „Čapljina” i Gradski zbor GKUD „Čapljina”, priredili sadržajnu večer: S malo truda i dobre volje do zadovoljstva okružjem i humanitarnim prilozima

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Aktualnosti
Istaknuto Kuharska udruga „Čapljina” i Gradski zbor GKUD „Čapljina”, priredili sadržajnu večer: S malo truda i dobre volje do zadovoljstva okružjem i humanitarnim prilozima

   Manifestacija Mali Božićni sajam nastavljena je večeri druženja i zabave s donatorskim karakterom koji su priredili Kuharska udruga „Čapljina” i Gradski zbor Gradskog kulturno-umjetničkog društva „Čapljina” . Za gurmanski ugođaj na Trgu kralja Tomislava, brinuli su se upravo članovi Kuharske udruge „Čapljina” i članice Gradskog zbora.

   Od Luke Stojića, agilnog člana poduzetnog društva čapljinskih kuhar, doznali smo da je prije petnaestak dana kuharska udruga i službeno registrirana. Dakle, članovima Kuharske udruge Čapljina bio je to debitantski nastup nakon registracije. Kao i obično svojski su se trudili oko kako oni kažu teće, koja je u odnosu na uobičajene bila pogolemih dimenzija. Imali su pune ruke posla jer su se ponovo najviše tražili upravo uštipci.

   Uštipke i druge delicije – fritule, kobasice, sir, slastice, različite namaze, kuhano vino i druge napitke u različitim gastronomskim kombinacijama kreirale su i prodavale članice Gradskog zbora Čapljina. Gabrijela Primorac jedna od agilnih članica naglašava da joj je drago što je u predblagdansko vrijeme mogla dati svoj obol jednoj humanitarnoj akciji.

„   Akciju je inicirao voditelj našeg, Gradskog zbora, prof. Nino Stojić, ostalo je bilo stvar dogovora”, naglasila je Gabrijela te najavila da će Zbor pjevački nastup imati u nedjelju, 22-og prosinca.

   Sav prihod namijenjen je teško oboljelom djetetu iz Čapljine. Još jednom ističemo, na delicije se čekalo u redu. Manifestacija Mali Božićni sajam se nastavlja.

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 18 Prosinac 2019 16:21
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!