Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Adventska tombola – VIKEND ZA DVOJE U DUBROVNIKU

Adventska tombola – VIKEND ZA DVOJE U DUBROVNIKU

by | 14. prosinca 2023. 9:41 | Aktualno, Vijesti

Turistička organizacija Čapljinka organizira tombolu pod nazivom „Adventska tombola Čapljina 2023“. Tombola se priređuje sa svrhom da se obogati sadržaj Adventa u Čapljini, te da bude izraz interesa i privrednih subjekata, samostalnih privrednika i ugostitelja, kao sponzora.

Pravo i mogućnost sudjelovanja imat će svi posjetitelji „Adventa u Čapljini“, u periodu od 15. do 29. prosinca 2023., kupovinom listića tombole na štandu Turističke organizacije Čapljinka Čapljina, na Trgu kralja Tomislava.

Izvlačenje nagrada će se upriličiti u završnici Adventa.

Cilj tombole je što bolje upoznati Čapljinu kao turističku destinaciju uz zabavne sadržaje i bogatu ponudu.

Donatori, odnosno sponzori su odgovorni za kvalitetu, količinu i obim nagrade.

Glavna nagrada je „VIKEND ZA DVOJE U DUBROVNIKU“ – sponzor FORTUNA TOURS MOSTAR.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe na dolazak  s prijedlogom poslovne suradnje i sudjelovanja na “Adventskoj tomboli Čapljina 2023“ u ulozi donatora, odnosno sponzora nagrade prema izboru i mogućnosti.

Turistička organizacija Čapljinka, kao organizator, će sve sponzore promovirati putem medija, društvenih mreža i promotivnih materijala.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...