Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

7. Zrinjski Mostar Backgammon Open

7. Zrinjski Mostar Backgammon Open

by | 23. svibnja 2024. 13:35 | Aktualno, Vijesti

Zrinjski Mostar Backgammon Open održat će se od 31. svibnja do 2. lipnja 2024. godine u Vili Ivanković na Buni.

„Ovaj prestižni turnir, već tradicionalno održavan na ovom idiličnom mjestu, okupit će ljubitelje backgammona iz cijele regije i šire. Prilika je to da se zajedno okupimo, podijelimo strast prema ovoj drevnoj igri te uživamo u natjecateljskom duhu i druženju.

Prvi dan, 31. svibnja 2024., rezerviran je za uzbudljivi Jackpot turnir uz uplatu od 100 eura. Slijedi glavni turnir 1. lipnja, s uplatom od 50 eura, kao i turnir u parovima uz uplatu od 100 eura. Aktivnosti se nastavljaju i drugog dana, 2. lipnja 2024., gdje ćemo uživati u intenzivnoj konkurenciji i neizvjesnim partijama.

Ne propustite priliku da budete dio ove spektakularne manifestacije, koja ne samo što potiče natjecateljski duh već i slavi ljepotu backgammona na jedinstven način.

Pridružite nam se na 7. Zrinjski Mostar Backgammon Open i stvorimo zajedno nezaboravne trenutke na obali rijeke Bune!“ navode organizatori.

Prijaviti se možete na Facebook stranici: Tavla klub/Backgammon club Zrinjski – Mostar, putem poruke na Messenger do 30.05.2024.god.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...