banerRC212

Srijeda, 06 Svi 2020

Akcija darivanja krvi u Čapljini, 14. svibnja

   U četvrtak, 14-og svibnja, u prostorijama Srednje škole Čapljina, održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Naime, Krizni stožer Civilne zaštite grada Čapljine, odobrio je Gradskom odboru Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača” HDZ BiH Čapljina, Gradskom odboru Mladeži HDZ BiH Čapljina, te Gradskom odboru HDZ BiH Čapljina da u suradnji s Crvenim križem Čapljine i Odjelom za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice

   Mostar, organiziraju akciju dragovoljnog darivanja krvi, uz poštivanje svih propisanih mjera.

   Treba istaknuti da je akcija nastavak tradicije koju HDZ BiH Čapljina, svake godine organizira pred Uskrs. Zbog pandemije koronavirusa akcija je ove godine pomaknuta za polovicu svibnja. Organizatori akcije pozivaju sve one koji se odluče odazvati ovom humanom činu da se prethodno, a najdalje do srijede, 13-og svibnja, jave Crvenom križu Čapljina na broj telefona – 036/808-265, svakim radnim danom od 07 do 15 sati, kako bi se uradila telefonska predtrijaža zbog virusa COVID – 19.

   Akcija će se, dakle, održati u četvrtak, 14. svibnja, u prostorijama Srednje škole Čapljina, u vremenu od 10 do 12 sati.

  • Objavljeno u Najave
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!