banerRC212

Utorak, 17 Srpanj 2018

U finalu stolačkog ilindanskog turnira Mostarci i Trebinjci

   U finalu velikog Ilindanskog turnira u Stocu igrat će momčadi Fucal Zrinjski/HVIDR-a Mostar i Bemix (Trebinje) Finale će se igrati u srijedu, 18-og srpnja, s početkom od 22 sata. U susretu za treće mjesto od 20,30 minuta, sastati će se ekipe Vidovo Polje i Tange lange (Dubrovnik).

    Polufinale turnira u Stocu, donijelo je zanimljiv i atraktivan nogomet, rezultati, Vidovo Polje . Bemix (Trebinje) 3:5, poslije velike nogometne borbe, a slično je bilo i u drugom susretu, Fucal Zrinjski/HVIDR-a Mostar – Tange Lange (Dubrovnik) 5:3. Dakle, u dvoje polufinalne utakmice mreže su se tresle čak šesnaest puta.

    Program završene večeri Ilindanskog turnira u Stocu, počet će utakmicom za treće mjesto omladinskog dijela turnira, a s početkom u 19,30 minuta igrat će Stolac i Staklorad (Mostar). Finale omladinskog dijela programa, bit će između dvije seniorske utakmice, a s početkom u 21,15 minuta igrat će Škola nogometa "Limači" Čapljina i Rotimlja 08.

    Podsjećamo, nagradni fond Ilindanskog turnira u Stocu je 10.000 maraka, od čega će pobjedniku pripasti 7.000 KM.

  • Objavljeno u Sport

Liga mjesnih zajednica Čapljine starta 23. srpnja

   Pripreme za Ligu mjesnih zajednica općine Čapljina, ušle su u završnu fazu. Ždrijeb skupina i izvlačenje parova, najavljeni su za četvrtak u Salonu općine. Dogovor predstavnika organizatora i voditelja natjecanja, te ždrijebanje skupina, počet će u 9 sati.

    Od Dalibora Ilića, tajnika Športskog saveza općine Čapljina, doznali smo da je prijavljeno 19 seniorskih i 15 ekipa u omladinskoj konkurenciji – mladi nogometaši uzrasta do 15 godina. Ovogodišnja liga mjesnih zajednica Čapljine počet će u ponedjeljak, 23-eg srpnja.

    Podsjećamo, naslov prvaka Lige mjesnih zajednica, brani momčad Dračevo/Sjekose, koja je bila ugodno iznenađenje prošlogodišnjeg natjecanja.

  • Objavljeno u Sport

Upriličena promocija zbirke pjesama "Zvona Dretelja"

 U Hrvatskom Katoličkom domu u Dretelju predstavljena je zbirka pjesama "Zvona Dretelja" autorice Nade Brajković. Više poslušajte u tonskom zapisu:

Na samom kraju večeri želju da kaže impresije o knjizi izrazila je Zdenka Pažin koja je svojim stihovima pohvalila Nadine, a zatim je Ivana Vidić, predsjednica HKUD-a "Sveti Ante" Dretelj pročitala pjesmu Nadine kćerke Marije Žakline Vidić koja živi u Kanadi a koja je svojoj majci izrazila zahvalu na ljubavi i požrtvovnosti. 

  • Objavljeno u Kultura
Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend