banerRC212

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 05 Prosinac 2017

Humanitarna udruga "Cvijet" prigodnim druženjem obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Međunarodni dan osoba s invaliditetom, širom svijeta obilježava se 3. prosinca, a ovaj dan za cilj ima promoviranje razumijevanja problema invaliditeta i mobilizira podršku za dostojanstvo, prava i dobrobit osoba sa invaliditetom. 

Cilj je potpuno i jednako uživanje ljudskih prava i sudjelovanja u društvu osoba s invaliditetom. 

Povodom međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u sklopu koalicije "Ponosni na sebe" u prostorijama humanitarne udruge Cvijet jučer je upriličeno druženje i izrada božićnih čestitki u kojima su sudjelovali članovi udruge te mnogobrojni volonteri. 

Na ugodnom druženju sve nazočne pozdravila je Barbara Barić, socijalna radnica i volonterka u humanitarnoj udruzi Cvijet koja je ovim putem istaknula najvažnija obilježja Konvencije o pravima osoba s invaliditetom. 

Više poslušajte u tonskom prilogu: 

 

Na kraju druženja predsjednica humanitarne udruge Cvijet, Andrijana Suton podijelila je članovima udruge prigodne paketiće a donacija je stigla i od članica udruge sv. Vinko Paulski iz Čeljeva. Uz pjesmu, ples, druženje i dobro raspoloženje ovaj dan je izazvao osmijehe na lice sviju koji su nazočili obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom te im ove nadolazeće blagdane ispunili radosti i srećom. 

Pretplati se na ovaj RSS feed

21°C

Čapljina

Vedro

Vlažnost: 51%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 21 Srpanj 2018 36°C 18°C
  • 22 Srpanj 2018 34°C 18°C

banerRC1vikend