banerRC212

Malonogometaši Čapljine II u finalu Lige Hercegovine

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Malonogometaši Čapljine II u finalu Lige Hercegovine

Malonogometaši Čapljine II u finalu su Lige Hercegovine! Čapljinci su u polufinalu nadigrali Meljakušu, prvaka posuške općine, s 4:2. Strijelci za Čapljinu II bili su - Luka Putica, Davor Martinović, Zvonimir Šutalo i Filip Šarić, a za poraženu Meljakušu Tomislav Čamber i Dario Penava. Kao i u prethodne dvije utakmice 14-te po redu završnice Lige Hercegovine, Čapljinci su odlično otvorili, tako da su u 25-oj minute stigli do kapitalne prednosti od 3:0. U završnici došlo je do pada u igri što su Posušaci iskoristili i ublažili poraz.
Čapljina II će u finalu igrati protiv domaćina, Balinovca, prvaka lige mjesnih zajednica grada Mostara. U prvoj utakmici poluzavršnice, Balinovac je poslije velike borbe, s minimalnih 1:0 savladao Jare, prvaka Širokog Brijega. Strijelac je bio Romano Vlaho. Između dvije utakmice poluzavršnice, revijalnu utakmicu odigrali su veterani Zrinjskog i Širokog Brijega, a susret je završen neodlučeno 2:2.
Finale je na rasporedu večeras, 24-og kolovoza. Program će početi u 20 sati, utakmicom za treće mjesto Jare (Široki Brijeg) – Meljakuša (Posušje), potom će od 21 sat revijalnu utakmicu igrati, juniori malonogometnih klubova Vjekoslav Arapović (Mostar) i Ljubuški. Finale, Balinovac – Čapljina II, na programu je od 22 sati.
Treba spomenuti da je rezultat Čapljine II, tek drugo finale pobjednika malonogometne lige Čapljine. U prvom su 2011-te igrali Gabela Polje i Bijelo Polje, domaćin je bila Čapljina, a nakon boljeg izvođenja penala slavili su Mostarci, ukupnim rezultatom 5:4, u regularnom dijelu utakmica je završena neodlučno 2:2. Što drugo poželjeti, neka se reprizira finale od prije sedam godina – Mostar domaćin, a Čapljina, odnosno Čapljina II, pobjednik!

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend