banerRC212

Počitelj/Hotanj u kadetskoj, te Gabela i Domanovići u seniorskoj konkurenciji uspjeli su se probiti u treći krug Lige mjesnih zajednica Čapljine

  • Napisao/la D.M.
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Počitelj/Hotanj u kadetskoj, te Gabela i Domanovići u seniorskoj konkurenciji uspjeli su se probiti u treći krug Lige mjesnih zajednica Čapljine

Počitelj/Hotanj u kadetskoj, te Gabela i Domanovići u seniorskoj konkurenciji uspjeli su se probiti u treći krug Lige mjesnih zajednica Čapljine. U zadnjoj utakmici četvrtfinala kadeta Počitelj/Hotanj je uvjerljivo 5:0 savladao Gnjilišta. Strijelci Luka Sušac i Ivan Kustura po dva, a Maja Jelčić jedan pogodak.
U obje seniorske utakmice bilo je neizvjesno. Iskusnija momčad Gabele pogotkom u samoj završnici uspjela je izbaciti poletne Grabovine. Strijelci Gordan Pavlović za Grabovine, a Marko Ćorić i Tihomir Jelavić za Gabelu. Druga utakmica Domanovići – Zvirovići/Prćavci odlučena je na penale. Nakon četrdeset minuta nije bilo pobjednika pa se pristupilo izvođenju penala. Uspješniji su bili Domanovići koji su slavili ukupnim rezultatom 8:7. Strijelci tijekom igre bili su – Haso Torlo i Mirza Delić za Domanoviće, a Josip Brajković i Leo Nikše za Zviroviće/Prćavce.
Nakon trinaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine kompletirana je lista sudionika polufinala kadeta i četvrtfinala seniora. Kod kadeta u polufinale su se plasirali –Čeljevo, Svitava, Višići i Počitelj/Hotanj, dok su četvrtfinale seniora izborili – Čapljina 1, Opličići, Čapljina 2, Šuškovo, Dračevo/Sjekose, Bobanovo, Gabela i Domanovići.
Četvrtak je slobodan dan. Natjecanje se nastavlja u petak.

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend