banerRC212

Liga naselja općine Čapljina: Sigurna Čapljina 1, Opličići iznenadili Čeljevo

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Liga naselja općine Čapljina: Sigurna Čapljina 1, Opličići iznenadili Čeljevo

   Čeljevo u kadetskoj, te Čapljina I i Opličići u seniorskoj konkurenciji, uspjeli su preskočiti prve prepreke u drugom krugu Lige mjesnih zajednica Čapljine. Program desete večeri natjecanja počeo je četvrtfinalnom utakmicom kadeta, Čeljevo – Doljani 5:1. Mladi Čeljevčani koji su prvi krug završili sa stopostotnim učinkom i razlikom pogodaka 17:0, opravdali su očekivanja s tim da nisu ispunili želju svoga voditelja Petra Krndelja, još jednu utakmicu završiti bez primljenog pogotka. Kao i u prethodnim utakmicama Čeljevo je imponiralo jednostavnošću i efikasnošću, ali ovoga puta nije uspjelo sačuvati mrežu.

    Seniorski program otvorila je utakmica Čapljina 1 – Doljani 1:0. Poslije velike borbe utakmicu je riješio pogodak Marka Karlovića. Bila je to druga pobjeda Čapljine koja dojam je, još traži pravu formu. Čeljevo koje godinama slovi za jednog favorita nije tu ulogu opravdalo protiv nadahnutih Opličića. Dva puta Čeljevčani su vodili, ali nisu uspjeli sačuvati prednost, a k tome nisu iskoristili ni penaltik nakon pet akumuliranih. U regularnom dijelu susret je završen neodlučno 2:2, a u izvođenju šesteraca prisebniji su bili igrači Opličića i u treći krug prošli ukupnim rezultatom 5:4. Strijelci u regularnom dijelu bili su Petar Krndelj i Eduard Raguž za Čeljevo, dok su strijelci za Opličiće bili Šuta i Boškailo.

    Rezultati, desete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti četvrtfinale, Čeljevo – Doljani 5:1; seniori, osmina finala, Čapljina 1 – Dolajni 1:0, Čeljevo – Opličići 4:5, nakon penala u regularnom dijelu bilo je neodlučno 2:2.

    Natjecanje se nastavlja večeras, a počet će u 20,15 utakmicom kadeta, Svitava – Čapljina I, potom slijede dvije utakmice osmine finala seniora, u prvoj od 21 sat igrat će Čapljina 2 i Višići, a u drugoj od 22 sata Šuškovo – Struge/Gorica.

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend