banerRC212

Lavovi love 'Zvijezdu', Čapljina se uigrava protiv Metaleghea

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Lavovi love 'Zvijezdu', Čapljina se uigrava protiv Metaleghea

   Ovoga vikenda na rasporedu su utakmice trećeg kola BH Telecom Premijer nogometnoj ligi. GOŠK iz Gabele, domaćin ja ekipi Zvijezde iz Ugljevika. Utakmica će se igrati u nedjelju, na stadionu Perice – Pere Pavlovića s početkom u 17,30 sati.

    Dvije utakmice igrat će se u subotu, od 17 sati, u Bijeljini, Radnik – Krupa, te u Doboju kod Kaknja, Mladost – Tuzla City. Uz utakmicu u Gabeli u nedjelju će igrati, u Tuzli, Sloboda – Sarajevo, od 19 sati, zatim u Širokom Brijegu, Široki – Čelik od 20,30, te u Sarajevu, Željezničar – Zrinjski od 21 sat.

.........................................................

    Zadnju provjeru pred početak prvenstva u subotu će imati nogometaši Čapljine. Čapljina će u generalnoj provjeri u subotu u Bjelavama, igrati protiv Metaleghea iz Jajca. Utakmica će početi u 17,30 sati. Bit će to šesta provjera nogometaša Čapljine za narednu sezonu, do sada su ostvarili tri pobjede i pretrpjeli dva poraza.

    Podsjećamo, momčad iz Bjelava do sada je odigrala pet pripremne utakmice. Startala je porazom od GOŠK-a u Gabeli 1:4. Potom su uslijedile pobjede u Bjelavama, protiv prvoligaša iz R. Srpske, trebinjskog Leotara 4:1, pa Veleža iz Nevesinja 3:1. Treću pobjedu Čapljina je istim rezultatom, 3:1, ostvarila protiv Neretvanca u Opuzenu. U petoj utakmici na Sportskom centru "Blato", poražena je od premijerligaša, Širokog Brijega 1:5.

.....................................................................

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend