banerRC212

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Graničari prvaka bacili na začelje, a Maja Jelčić prvo ime među kadetima

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Graničari prvaka bacili na začelje, a Maja Jelčić prvo ime među kadetima

   Serija od čak trinaest 'šesteraca' trebala je za ostvarivanje prednosti između susjeda, branitelja naslova Dračevo/Sjekosa i Doljana. Na kraju prednost od 12:11, odnosno ukupno 17:16, ostvarili „graničari“ i tako prvaka bacili na začelje. Kuriozitet, od ukupno 26 penala samo je jedan obranjen, uz jedan promašaj i jednu gredu. U raspucavanju rukometaš Smiljan Kolovrat bio je iznimno precizan, samo jedan obranjen udarac, za Doljane, dok je Vinko Krešić od ukupno 13 penala jednom promašio okvir vrata, a jednom pogodio gredu, što je presudilo. Vratari, na obe strane, anemični. Zanimljiva i uzbudljiva bila je i utakmica koja je završena neodlučno 5:5, pri čemu su se oba sastava smjenjivala u vodstvu. Strijelci Marijo Jurica dva, Josip Maslać, Nikola Matić i Vinko Krešić po jedan za Dračevo/Sjekose, a Smiljan Kolovrat i Ivan Šutalo po dva, te Petar Njavro jedan pogodak za Doljane.

    Konačni poredak u A skupini, 1. Čapljina 2 6, 2. Doljani 1, 3. Dračevo/Sjekose 1 bod.

    Druga utakmica seniorskog programa Šuškovo – Tasovčići 5:2, obećavala je više neizvjesnosti, u prvom dijelu, međutim u nastavku je do izražaja došla uigranost aktualnog viceprvaka, Šuškova. Strijelci, Leon Kozarić tri, a Marko Markić i Mateo Kozarić po jedan za Šuškovo. Za Tasovčiće pogađali su Marko Rudan i Anel Bostandžić.

    Konačni poredak u B skupini, 1. Šuškovo 6, 2. Tasovčići 3, 3. Počitelj/Hotanj 0 bodova.

    Ligaški dio kadetskog dijela lige, obilježila je jedina curica među dečkićima, Maja Jelčić. Nakon što je u drugom kolu za svoj Počitelj/Hotanj, postigla odlučujući pogodak u trećem je propisno, četiri pogotka, u derbiju skupine, nakrcala mrežu Dračeva. Frapantna je elegancija s kojom se Maja vještim driblinzima poigrava s muškim kolegama, a na kraju neumoljivo poentira. Ukupni rezultat bio je 1:5 za Počitelj/Hotanj. Kadetski dio programa počelo je pobjedom Gabela Polja protiv Zvirovića/Prćavaca 3:1, a nastavilo se susretom B skupine, Grabovine – Čapljina 1 1:1, a onda je u trećoj utakmici na scenu stupila neumoljiva Maja. Treća utakmica bio je završni susret A skupine Dračevo – Počitelj/Hotanj 1:5.

    Konačni poredak, A skupina, 1. Počitelj/Hotanj 9, 2. Dračevo 6, 3. Gabela Polje 3, 4. Zvirovići/Prćavci 0 bodova. Shodno propozicijama prolaz u drugi krug izborili su – Počitelj/Hotanj i Dračevo.

    Rezultati sedme turnirske večeri lige mjesnih zajednica Čapljine, kadeti, A skupina, treće kolo, Gabela Polje – Prćavci/Zvirovići 3:1, Dračevo – Počitelj/Hotanj 1:5; treće kolo, B skupina, Grabovine – Čapljina 1 1:1.

    Seniori, treće kolo, A skupina, Dračevo/Sjekose – Doljani 5:5, na penale 12:13, prednost za Doljane; B skupina, Šuškovo – Tasovčići 5:2.

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend