banerRC212

Boćari Čapljine u finalu kupa

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Boćari Čapljine u finalu kupa

   S promjenjivim uspjehom nastupili su boćari klubova iz čapljinske općine u polufinalu kupa. Boćari Čapljine, probili su se u finale, dok su se boćari Dračeva oprostili od daljeg natjecanja. Poslije velike i neizvjesne borbe Čapljina je u Sarajevu nadigrala Napredak Willu 5:4, dok je Dračevo u Grudama, poraženo od Ante Rozića 2:7. Prema tome u finalu boćarskog kupa na koncu boćarske sezone igrat će Čapljina i Ante Rozić.

……………………………………………

   Ligaški dio boćarskog prvenstva u A skupini u kojoj su se natjecala oba čapljinska kluba je završen, dok se natjecanje u B skupini u kojoj je pet klubova nastavlja. Tako će se u sedmom kolu sastati u Prologu kod Ljubuškog, Rastok i Neum, a u Sarajevu, Napredak Willa i Ante Rozić, slobodan je Široki.

..............................................

   Na 6-om po redu Word Hallelujah Cup', te 1. Otvorenom paraolimpijskom prvenstvu Hrvatske, nastupiti će i članovi Tekwondo kluba Čapljina. Turnir za koji je prijavljeno čak 840 sudionika, organizira Tekwondo klub Karlovac, a održat će se u subotu, 26-og svibnja.

Boje Čapljine branit će tri sportašice koje će se natjecati u formama. To su kadetkinje – Dora Đurašković i Viktorija Kalfić, te juniorka Katarina Jovanović.

................................................

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend