banerRC212

Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a: „Ostaju trener Dudić i 80 posto igračkog kadra…“

Istaknuto Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a: „Ostaju trener Dudić i 80 posto igračkog kadra…“

   Nakon što je GOŠK-ova skupština aklamacijom potvrdila njegov ostanak na čelu kluba, Lujo Ilić novi – stari predsjednik, premijerligaša iz Gabele, govoreći o planovima u narednom razdoblju je kazao:

   „Zahvaljujem članovima skupštine na povjerenju. Idemo pokušati napraviti još bolji rezultat. Do kraja tjedna završit ćemo posao s trenerom Feđom Dudićem, o produženju suradnje. Što se tiče igračkog kadra očekujem da će ostati 80 posto igrača“, kazao je Ilić, te naglasio:

   „Ovom prilikom posebice bih zahvalio dr. Smiljanu Vidiću, načelniku općine Čapljine, koji nam je obećao još veću podršku u narednom razdoblju. Pred nama je veliki posao – moramo još bolje ustrojiti klub, urediti parking, obnoviti krovnu konstrukciju, napraviti reflektore… Puno je posla, ali mi ćemo se kao i do sada boriti, pokušati napraviti još jači GOŠK“, kazao je predsjednik Ilić, te na primjedbu da se u diskusijama na skupštini samo ovlaš osvrtalo na odlično rezultatsko ostvarenje u prošloj sezoni, dodao:

   „Tako je to u Gabeli, ljudi su navikli na dobre rezultate GOŠK-a pa im ni ovaj uspjeh nije iznenađujući. Ja mislim da osvojimo i prvo mjesto da bi sve to bilo normalno“, zaključio je Ilić, uz opasku da su rezultatski napravili veliki klub te da će u narednom razdoblju pomjerati granice kako u rezultatskom, teko i u organizacijskom smislu.

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend