banerRC212

GOŠK "otopio" Čelik i ostao u Premier ligi

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto GOŠK "otopio" Čelik i ostao u Premier ligi

   Pravim podvigom može se smatrati rezultat GOŠK-a iz Gabele u ovogodišnjem nogometnom prvenstvu Bosne i Hercegovine. Gabeljani su tri kola prije kraja osigurali opstanak, dok primjerice klubovi iz velikih gradova Tuzle i Zenice još strahuju, a GOŠK je ispred Borca iz Bajne Luke, grada sa oko 200.000 stanovnika.

   Za taj slobodno se može reći povijesni uspjeh premijerligaša iz Gabele, zaslužni su entuzijasti iz uprave, stručni stožer, te igrači.

   U Ligi za opstanak, poslije sedmog kola GOŠK je drugi s 36 bodova, vodi Mladost koja ima 39, a iza GOŠK-a su banjalučki Borac na trećem mjestu s 35, četvrta tuzlanska Sloboda 33, peti zenički Čelik 25, te šesti Vitez s 9 bodova.

…………………………….

   Derbi trećeg kola boćarskog prvenstva Grude – Čapljina, završen je neodlučno 12:12. Utakmica u boćarskoj dvorani u Grudama bila je uzbudljiva i neizvjesna, a konačnim ishodom mogu biti zadovoljne obje momčadi. Druga utakmica trećeg kola A skupine, Bura – Dračevo, igra se u ponedjeljak, u Posušju. U ovoj skupini vodi Čapljina s 5 bodova.

   B skupina treće kolo, u prologu kod Ljubuškog, Rastok – Ante Rozić 8:16, a u Širokom Brijegu, Široki – Neum 16:8, slobodan Napredak Willa. U B skupini poslije tri kola, vodi Široki s 4 boda, koliko ima i mostarski Ante Rozić na drugom mjestu.

…………………………………………………….

   U Tasovčićima 1-og svibnja, započinje teniski "Ardea Cup", jedan od turnira iz Hercegovina tura. Kako smo doznali od Maria Repara, jednog od sudionika, prijavljeno je preko trideset natjecatelja iz Hercegovine i Dalmacije. Konkurencija će biti iznimno jaka, a pobjednički trofej brani Kristijan Vujnović iz Čapljine.

...............................................

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend