banerRC212

Na GOŠK-oj zabavi do zore direktor Jurković najavio:'Izgradnja reflektora na stadionu u Gabeli, naredni cilj'

  • Napisao/la D.Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Na GOŠK-oj zabavi do zore direktor Jurković najavio:'Izgradnja reflektora na stadionu u Gabeli, naredni cilj'

Dobro posjećena i sadržajna bila je tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć koja je održana u motelu „Lav“ u Gabeli. Tijekom programa okupljenim pristašama GOŠK-a, gostima i uzvanicima obratili su se Andrija Jurković, direktor kluba, dr. Smiljan Vidić načelnik općine Čapljina i Tugomir Čuljak izaslanik dr. Dragana Čovića, predsjedatelja Predsjedništva BiH, pokrovitelja 28-og izdanja nogometnog turnira u Gabeli. U programu je nastupila folklorna HKUD „Drijeva“ iz Gabele, dok je o raspoloženju okupljenih brinula grupa „Galeb“ iz Mostara.


Andrija Jurković je uz izraze dobrodošlice iznio i neke programske ciljeve u radu premijerligaša iz Gabele u razdoblju do narednog izdanja Memorijala Andrije Ankovića, a to je prije svega izgradnja reflektora na stadionu „Perica Pavlović“. Dr. Smiljan Vidić načelnik i supokrovitelj turnira, okupljenima je zaželio dobrodošlicu, a gostujućim klubovima sudionicima Memorijala i domaćinu GOŠK-u uspješan nastavak sezone. Tugomir Čuljak izaslanik dr. Dragana Čovića, predsjedatelja Predsjedništva BiHu svojem je izlaganju pored ostalog, primijetio kako je Andrija Anković, svojim sportskim i životnim putem povezao Hrvate Hercegovine, s Hrvatima u Hrvatskoj i dijaspori, odnosno Njemačkoj gdje je jedno vrijeme igrao. Predstavnici GOŠK-a Tugomiru Arapoviću izaslaniku predsjednika dr Čovića, na dar su uručili umjetničku sliku, kao vid zahvale za pokroviteljstvo.
Vrhunac zabave bila je bogata nagradna igra sa čak četrdesetak nagrada, a glavni zgoditak 1.000 KM u novcu, dobio je Oliver Zvonić iz Gabele. Koliko je nagradna igra bila bogata svjedoči podatak da je druga nagrada bila sedmodnevno ljetovanje za četiri osobe itd.
Uz protokolarni i zabavni dio, te bogati meni, na svoje su došle i pristaše GOŠK-a, jer su po prvi puta bili izloženi dresovi, šalovi, majice, kape, „dukserice“ i drugi navijački rekviziti, koji su se mogli na „licu mjesta“ i kupiti. Uglavnom, zabava za oko 400 uzvanika je potrajala do ranih jutarnjih sati, a organizatore svakako nije usrećila kiša koja je neumorno sipila najavljujući blatni završetak 28-og Memorijala u Gabeli.
D. Musa

Poslijednja izmjena danaSubota, 03 Veljača 2018 14:18

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend