banerRC212

Očekujem plasman do petog mjesta i još manje pogodaka

Očekujem plasman do petog mjesta i još manje pogodaka D. Musa

Franjo Buntić kapetan Čapljine: Očekujem plasman do petog mjesta i još manje pogodaka

Nogometaši Čapljine u novu sezonu startali su u granicama očekivanja. U prvom kolu u Bjelavama, minimalnim rezultatom savladali su bihaćko Jedinstvo, uz put propustivši loptama nakrcati mrežu suparnika, a u drugom su pretrpjeli minimalni poraz od vodećeg Olimpika. Osvrćući se na poraz u Sarajevu vratar Franjo Buntić, inače kapetan momčadi, kaže:
"To je bila jedna od naših boljih utakmica u gostima zadnjih sezona. Tu sam tri sezone, pa to mogu sagledati na osnovu iskustva. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, imali smo jedan zicer nakon pola sata igre, da bi se u drugom poluvremenu nesvijesno povukli. Kao kazna za takav pristup, slijedio je pogodak. Je li bio ili nije može se polemizirati, uglavnom sudac ga je svirao. Znao sam u koju stranu penale tuče Jusufbašić, dvije sezone je igrao i za nas, ali nisam mogao ništa učiniti. Udarac je bio jak i precizan", kaže kapetan Čapljine koji na upit o kvalitetu lige nastavlja:
-Liga je svake godine ista. Najvažniji su bodovi, igra je u drugom planu.
-Čapljina u tekućoj sezoni?
-Što se nas tiče, mislim da je realnost plasman do petog mjesta. To bi ujedno bilo na razini prošlih sezona.
-Po broju primljenih pogodaka, Čapljina je lani imala najbolju obranu, može li se to ponoviti?
-Može, kako ne. Lani smo primili 25 pogodaka u cijeloj sezoni, dakle manje od gola po utakmici. Iskreno, nada se da ove sezone to biti ispod dvadeset pogodaka", kategoričan je vratar i kapetan Čapljine.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 10 Rujan 2017 08:38
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!