Logo
Ispiši ovu stranicu

Miloš Jelčić, trener odbojkašica Čapljine: Jesenas smo prebacili plan, drago nam je zbog toga

Istaknuto Miloš Jelčić, trener odbojkašica Čapljine: Jesenas smo prebacili plan, drago nam je zbog toga

    Odbojkašice Čapljine s pripremama za nastavak sezone krenule su odmah iza Nove godine. Govoreći o razlozima Miloš Jelčić predsjednik OK Čapljina i trener mlađih uzrasta, kaže:

   „Krenuli smo odmah 3-eg siječnja, jer nam prvenstvo starta već 23. siječnja, zaostalom utakmicom iz osmog kola protiv SA Volleya u Sarajevu. Djevojke su bile slobodne od školskih obveza pa smo odlučili to iskoristiti i što bolje se pripremiti za nastavak sezone”, kaže predsjednik Jelčić, te osvrćući se na jesenski dio prvenstva, nastavlja:

   „Moram reći da smo prebacili plan, očekivali smo devet, deset bodova, a osvojili petnaest uz utakmicu manje. Djevojke predvođene našim mladim trenericama Klarom Bošković i Paulinom Kuzman, prvi su dio odradile odlično. Posložile su se i dobre igre i rezultat. U međuvremenu priključile su nam se neke djevojke koje su iz raznoraznih razloga bile prestale trenirati tako da ćemo u drugom djelu imati i jači sastav”, kaže Jelčić koji je ujedno i trener kadetsko-juniorskog pogona.

   „Odmah iza Nove godine krenule su i kadetkinje, dok su najmlađe igračice počele trenirati usporedo s početkom školske godine. Ovih zimskih dana u dvorani nije baš ugodno, zbog hladnoće, međutim možemo biti zadovoljni pristupom i odzivom na treninge”, ističe Jelčić, te zahvaljuje klubovima koji imaju razumijevanja za uvjete prilikom odigravanja utakmica.

   „Pazite za odigravanje utakmica granica je 16 Celzijevih stupnjeva, mi smo se prešutno dogovorili na toleranciju do 12 stupnjeva, međutim neke utakmice klubovi igraju i pri nižim temperaturama. U tom smislu kao predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH zahvaljujem svim klubovima, igračicama i igračima, te vodstvu ekipa na uviđavnosti. Ako želimo odbojku u BiH zadržati bar na dostignutoj razini, potrebni su nam razumijevanje i tolerancija u svakom smislu”, zaključuje Jelčić.

   Inače, Čapljinke su jesenas u devet utakmica osvojile 15 bodova, što je najbolji plasman u zadnjih nekoliko sezona.

Tekst i foto: D. Musa

Odboj13.jpg Odboj94.jpg Odbojkk13-Za_goste_osigurane_i_smokve.jpg

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 20 Siječanj 2022 10:38
Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!