Logo
Ispiši ovu stranicu

U Bjelavama novi vjetrovi: Potpisani ugovori s 12 kadeta i juniora

Istaknuto U Bjelavama novi vjetrovi: Potpisani ugovori s 12 kadeta i juniora

    Ispadanje u niži rang u HNK Čapljina nisu doživjeli kao „smak svijeta”, kako se to često na ovim prostorima događa u sportskim klubovima. Uz cvrčke koji neumorno pjevaju u najvjetrovitijem dijelu Čapljine, ni Slađan Milinković predsjednik kluba, ne djeluje zabrinuto. Pripreme teku, ekipa se formira što bi se reklo u hodu, a kao posebno značajno predsjednik Milinković izdvaja.

   „Za početak potpisali smo ugovore s 12 igrača iz vlastitog pogona. Za neke od njih će se sigurno čuti, pa vrijedi navesti i njihova imena. Ugovore smo potpisali s Josipom Buntićem i Adrianom Jelčićem koji su izlazna generacija juniora 2002. godište, zatim s petoricom igrača koji su 2003. godište, a to su – Neđo Perić, Zvonimir Blažević, Šaćir Boškailo, Antony Petrović i Leonardo Brajković. Sklopili smo ugovore i sa petoricom igrača rođenih 2004., a to su – David Urban, Nikola Rajič, Domagoj Karlović, Toni Kraljić i Nikola Milinković”, navodi Milinković, te naglašava:

   „Prije potpisivanja ugovora održali smo kraći sastanak. Igračima sam podcrtao da je Čapljina njihov klub u kojem trebaju izboriti mjesto i razvijati se u sportskom smislu. Sama činjenica da smo sklapanje ekipe započeli od najmlađih upućuje da će nam težište biti afirmacija našim mladih igrača. Osobno ću učiniti sve da se u tom smjeru stvari razvijaju u predstojećoj sezoni”.

   Valja reći da je Čapljina uz dvojicu iz prošlogodišnjeg sastava koji su od prvog treninga na okupu – Marsela Macu i vratara Nikolu Butigana. U međuvremenu Čapljina je angažirala dvojicu iskusnih igrača – Milu Pehara iz metkovačke Neretve, koji je već nosio dres Čapljine, te Ermina Krvavca koji stiže s epitetom najboljeg strijelca hrvatskog trećeligaša Konavljaina. Podjećamo Krvavac je ranijih sezona bio i najbolji strijelac Neuma. Uglavnom, u Bjelavama ističu da lista dolazaka nije zaključena.

D. Musa

Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!