banerRC212

Lujo Ilić predsjednik NK GOŠK: Spremni smo na sve opcije!

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Lujo Ilić predsjednik NK GOŠK: Spremni smo na sve opcije!

   Shvativši da su nastavak prvenstva i završnica kupa, krajnje neizvjesni u GOŠK-u iz Gabele, već su povukli konkretne poteze za narednu sezonu. Kako smo doznali od Luje Ilića, predsjednika kluba, proteklog vikenda održan je sastanak s igračima i na dvije godine produžena suradnja s trenerom Vulom Trivunovićem.

   „Ne smijemo čekati da nas događaji preduhitre, sada smo spremni na sve opcije – nastavak prvenstva, nastavak kupa, kao i soluciju da se natjecanja prekinu”, kaže predsjednik Ilić, te ističe:

   „Mi smo za nastavak oba natjecanja, ali o tome ne odlučujemo. Imaju organi koji su zaduženi za te stvari, mi ćemo poštovati odluke ma kakve bile. Ukoliko odluka bude da se natjecanja nastavljaju – prvenstvo i kup, mi se odmah okupljamo i idemo dalje”, naglašava predsjednik Ilić.

   Uglavnom, dogovorom s igračima oko nastavka suradnje i trenerom, u GOŠK-u su pokazali da su spremni na sve solucije. Logično gledajući nastavak nogometnog Kupa BiH, u kojem su se Gabeljani plasirali u polufinale, je izgledniji od federalnog prvenstva.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 18 Svi 2020 09:20
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!