Logo
Ispiši ovu stranicu

Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a najavljuje skoru realizaciju ambicioznih planova

Istaknuto Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a najavljuje skoru realizaciju ambicioznih planova

Parking kraj tribine dobio asfaltnu podlogu, a uskoro kreće gradnja reflektora


Duže vremena najavljivano asfaltiranje parkinga nogometnog stadiona Perica Pero Pavlović u Gabeli upravo je realizirano. Uglavnom, od prvog kola nastavka prvenstva gostujuće ekipe, službene osobe, a i posjetitelji imat umjesto pijeskom nasutog partera imat će asfalt. Valja reći da su na početku sezone u GOŠK-u najavljivali upravo rješavanje gorućih pitanja infrastrukture. Govoreći o tim planovima Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a kaže:
„Svake godine u GOŠK-u je prometno, radimo i gradimo, koliko nam dozvoljavaju mogućnosti. Zahvaljujući naporima u zadnjih desetak godina uspjeli smo najprije stvoriti uvjete za igranje Premijer lige u dva navrata, a sada smo u fazi realizacije obećanja s proslave stote godišnjice kluba“, kaže predsjednik Ilić, pa razlaže:
„Najavili smo rekonstrukciju terena, uređenje parkinga te postavljanje reflektora. Nakon uređenja terena upravo smo asfaltirali jedan dio parkinga, oko 1.200 „kvadrata“, ostatak od oko 800 „kvadrata“ završit ćemo u šestom mjesecu. Za mjesec dana kreću radovi na postavljanju reflektora. Mislim da će i to biti završeno kroz par mjeseci“.
-Dakle, oko reflektora nema dvojbi, jedno vrijeme se o njima šutjelo?
-Nema dvojbi, mi smo to odlučili i mi ćemo to i napraviti! Svatko pomalo i to će se završiti. Kažem, ono što smo najavili lani, prilikom proslave stogodišnjice kluba to ćemo i završiti. GOŠK ne bi bio GOŠk da ne realizira svoje planove“, ističe predsjednik Ilić, koji ne krije da je sada cilj Gabeljana igrati i europske utakmice.
Preambiciozno ili ne, tek GOŠk iznenađuje i do sada postignutim kako rezultatima tako i realizacijom opsežnog zahvata gradnje nogometnog stadiona.
Tekst i foto: D. Musa

Gabela60-Teski_strojevi_peglaju_asfalt.JPG Gabela61-Strojevi_u_punom_pogonu.JPG Gabela62-Uredjenje_partera.JPG

Poslijednja izmjena danaSubota, 22 Veljača 2020 08:33
Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!