banerRC212

Košarkaški turnir: Čapljinci bolji od Dubrovčana

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Košarkaški turnir: Čapljinci bolji od Dubrovčana

   Mladi košarkaški Čapljine pobjednici su košarkaškog turnira u Čapljini. U finalu mladi Čapljinci nadigrali su vršnjake iz Dubrovnika 32:26. U susretu za treće mjesto Brotnjo iz Čitluka bilo je bolje od Gruda 27:24. Tako je konačni poredak turnira polaznika škole košarke, sljedeći, 1. Čapljina, 2. Dubrovnik, 3. Brotnjo, 4. Grude. Pehare i medalje za ekipe, te pojedinačna priznanja uručili su Branislav Radak kapetan HKK Čapljina, Boris Džidić, trener i Mario Jerkić, sportski direktor kluba.

   „Jako smo zadovoljni kako je turnir protekao. Bilo je to natjecanje za djecu koja nemaju puno utakmica, posebice 2009. godište. Još jednom se pokazalo da je ovo regija s košarkaškim potencijalom samo treba raditi. Naravno, igra je samo jedan segment ovakvih turnira, drugi je druženje mladih, pa su na koncu ukupnim dojmom zadovoljna bila djeca, kao i njihovi roditelji koji su prtili natjecanje”, naglasio je Mario Jerkić, sportski direktor HKK Čapljina.

   Turnir polaznika škole košarke, dječaka rođenih 2008. i 2009. godište, održan je u organizaciji HKK Čapljina u Balon dvorani u Čapljini.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 14 Siječanj 2020 15:28
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend