banerRC212

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Favoriti nisu dopustili iznenađenja, a mrežu gađao i Zlatan Repeša vratar Čapljine 1

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Favoriti nisu dopustili iznenađenja, a mrežu gađao i Zlatan Repeša vratar Čapljine 1

   Za razliku od burne trinaeste neusporedivo mirnija bila je četrnaesta večer Lige mjesnih zajednica Čapljine. Rezultatske neizvjesnosti nije bilo, a favoriti su bilježili relativno lake pobjede, rezultati, kadeti, Dretelj - Čeljevo 1:4, poluvrijeme 0:3; seniori, Čapljina 1 – Zvirovići/Prćavci 4:0 u prvoj, te Šuškovo Naselje – Gabela Polje 8:2. Prema tome, Čeljevo je treći polufinalist u kadetskoj konkurenciji, dok su četvrt finale kod seniora, izborili Čapljina 1 i Šuškovo Naselje.

   Poučni iskustvom iz prethodne, četrnaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, favoriti – Čapljina 1 i Šuškovo Naselje, maksimalno angažirano pristupili su obvezama i uvjerljivo izvadili vizu za četvrt finale. U prvoj utakmici seniorskog programa, Čapljina 1 je lakše od očekivanja savladala Zviroviće/Prćavce 4:0. Kuriozitet je da se među strijelce, po drugi puta tijekom natjecanja upisao i vratar Čapljinaca Jasmin Repeša. Uz Repešu pogotke su postigli – Tomislav Cvitanović, Danko Bilić i Tomislav Meljanak.

   U završnoj utakmici četrnaeste večeri, kiša pogodaka, favorizirano Šuškovo Naselje u prvom dijelu stiglo je do prednosti od 3:1, a u nastavku nastavilo „zidati” razliku. Pogodcima Antonia Mihalja i Marka Prce s 2:0, povelo je Šuškovo, na 2:1 smanjuje Brane Galić, a zatim dva puta mrežu Gabelopoljaca pogađa Davor Valjan. Na 4:2 smanjuje Šimun Čelić, a do kraja spremnije Šuškovo postiže još četiri pogotka – preko Marka Prce dva puta, ukupno tri pogotka, te Matea Kozarića i Nikole Pušića.

   Program je počeo utakmicom kadeta u kojoj je u natjecanju po skupinama uvjerljivi Dretelj, poražen od Čeljeva koje u prvoj fazi turnira nije blistalo. Utakmica je riješena u prvom djelo kada Čeljevo pogodcima Noa Menala jedan i Ivana Markote dva, stiže do kapitalnih 3:0. U nastavku najprije Marin Blagoje smanjuje na 3:1, da bi Ivano Markota trećim pogotkom na utakmici, postavio konačni rezultat 4:1 za Čeljevo.

   Drugi krug Lige mjesnih zajednica završava večeras, program će početi u 20 sati utakmicom kadeta, Gabela Polje – Čapljina. Prva utakmica osmine finala u seniorskoj konkurenciji je od 20,50, sastat će se Dračevo/Sjekose – Grabovine, druga od 21,50 a igrat će, Bobanovo Selo – Čeljevo.

D. Musa

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend