banerRC212

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Stružani i Goričani 'pokvarili' raspored, Šuškovo uvjerljivo

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Liga mjesnih zajednica Čapljine: Stružani i Goričani 'pokvarili' raspored, Šuškovo uvjerljivo

   Četvrta večer lige mjesnih zajednica Čapljine donijela je novi posao za organizatore, Sportski savez općine Čapljina. Naime, u zakazano vrijeme 21 sat, na terenu se nije pojavila ekipa Struga i Gorice, pa je tako zadnja večer prvog kola, odigrana u dvije sesije s prazninom u 21 sat. Shodno propozicijama Struge i Gorica su diskvalificirani iz daljeg natjecanja. Valja reći da se teško sjetiti sličnog primjera da neka ekipa odustane uoči samog starta, događalo se da momčadi kad izgube izglede za prolaz odustaju, ali nešto slično u dosadašnjim natjecanjima bilo je rijetkost. Inače, prije seniora Struga/Gorice od natjecanja je odustala kadetska ekipa Počitelj/Hotnja. Uglavnom poslije prvog kola, zbog diskvalifikacije, obavljen je novi ždrijeb.

   Zanimljivo, dok seniora Struga i Gorice nije bilo, kadeti su odigrali utakmicu prikazavši protiv Doljana, dopadljivu igru. Stružani i Goričani savladali su mlade „graničare“ 3:1, a posebice se iskazao okretni Mateo Medvjedović koji je pobjedu ovjerio hat-trickom. Jedini pogodak za Doljane postigao je Gabrijel Grbavac.

   U jedinoj seniorskoj utakmici četvrte večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, nije bilo dvojbi favorizirano Šuškovo Naselje nadigralo je Bivolje Brdo 3:0. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Dijano Karlušić dva i Mateo Kozarić jedan pogodak.

   Večeras su na programu uobičajene tri utakmice, u 20 sati na programu je utakmica kadeta, Bivolje Brdo - Čapljina. Seniori kreću u 21 sat, utakmicom drugog kola A skupine, Gnjilišta - Gabela Polje, a od 22 sata na programu je utakmica drugog kola B skupine, Opličići - Prćavci/Zvirovići.

   Subota je slobodan dan, a Liga mjesnih zajednica nastavlja se u nedjelju, 21-og srpnja, kada će od 20 sati igrati kadeti Čeljevo - Bobanovo Selo, zatim u drugom kolu C skupine, Domanovići - Bobanovo Selo od 21 sat, te od 22 sata Grabovine - Trebižat.

D. Musa

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!