banerRC212

U Čapljini u tijeku kamp za mlade odbojkašice

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto U Čapljini u tijeku kamp za mlade odbojkašice

U organizaciji Hrvatskog odbojkaškog kluba Čapljina, a uz podršku Akademskog odbojkaškog kluba Mladost iz Zagreba, u Čapljini je u utorak, s radom započeo kamp za mlade odbojkašice. Kamp će trajati do subote ujutro, a dnevno se održavaju po tri treninga. S mladim odbojkašicama rade prof. Goran Nešić, izbornik ženske odbojkaške reprezentacije BiH, Almir Aganović, pomoćni trener muške odbojkaške reprezentacije BiH, zatim dvojica trenera Mladosti - Saša Ivanišević i Darko Nojić, aktualni hrvatski reprezentativac Danijel Galić, te treneri klubova s područja Hercegovine. Govoreći o radu kampa Miloš Jelčić, predsjednik OK Čapljina i OS Federacije BiH, kaže:

Ovo je treći kamp po redu, a mogu reći da ga je ove godine bilo najlakše organizirati, jer su sami klubovi iz regije, raspitujući se za termine, inicirali njegovo održavanje. Uz veliku podršku AOK Mladost organizirali smo kamp čiji su voditelji poznati odbojkaški stručnjaci i igrači, predvođeni prof. Goranom Nešićem, izbornikom ženske odbojkaške vrste BiH. Zatim tu su treneri iz regije – Ljubuškog, Mostara, Blata, Širokog Brijega i naravno Čapljine, u stvari treneri ekipa čije mlade igračice i sudjeluju u radu kampa. Dakle, odbojkašice su s područja Hercegovine”, ističe predsjednik Jelčić, te podcrtava.

U radu kampa sudjeluje i po par djevojaka iz Splita i Dubrovnika. Interes za sudjelovanje je bio veći, ali poznato je da Čapljina u ovom trenutku nema većih smještajnih kapaciteta, pa nije bilo moguće organizirati prihvat za klubove sa šireg područja. Upravo zbog toga smo se usuglasili s AOK Mladost da kamp obuhvati mlade odbojkašice s prostora Hercegovine. Vidite i sami da je interes veliki, očekujem da će kamp dati poticaj za rad mladim odbojkašicama, a isto tako da će pružiti uvid u nove metode rada trenerima s našega područja”.

Kamp za mlade odbojkašice trajat će do subote ujutro, kada će uslijediti sumiranje urađenog, te razlaz do nadamo se četvrtog kampa za mlade odbojkašice, idućeg ljeta u Čapljini.

 

Tekst i foto: Dusan Musa

Poslijednja izmjena danaUtorak, 02 Srpanj 2019 14:35
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend