banerRC212

Boćarsko prvenstvo BiH: Dračevo gostuje u Grudama

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Boćarsko prvenstvo BiH: Dračevo gostuje u Grudama

    Utakmicama šestog kola A skupine i drugog kola B skupine, ovoga vikenda nastavlja se boćarsko prvenstvo BiH. Najzanimljivije bi trebalo biti u Širokom Brijegu, gdje u goste neporaženom domaćinu stiže probuđena Čapljina. U drugom susretu A skupine, Bura je favorit protiv pomlađene Napredak Wille. Slobodan će biti Neum.

   U drugom kolu B skupine, također, ne bi trebalo biti nedoumica. Naime, prvak Ante Rozić ide u goste Rastoku iz Prologa kod Ljubuškog i slovi za izrazitog favorita, kao i Grude u svojoj dvorani protiv čapljinskog Dračeva.

   Parovi boćarskog prvenstva, A skupina, šesto kolo, Široki Brijeg, Široki – Čapljina, nedjelja u 16 sati, Rastovača, kod Posušja, Bura – Napredak Willa, subota u 16 sati.

   B skupina, drugo kolo, Grude: Grude – Dračevo, Prolog kod Ljubuškog: Rastok – Ante Rozić. Obje utakmice igrat će se u nedjelju, a počet će u 16 sati.

   Valja reći da poštivanje kalendara boćarskog prvenstva umnogome kreira vrijeme, jer samo dva kluba – Bura i Grude imaju dvorane, pa otud do sada u prvenstvu jedna prekinuta Široki – Neum i jedna neodigrana utakmica, Napredak Willa – Bura, iz prvog kola.

 

D. Musa

Poslijednja izmjena danaPetak, 10 Svi 2019 13:37
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!