banerRC212

Boćarsko prvenstvo BiH: Ovog vikenda kreće i B skupina, Dračevo starta protiv prvaka

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Boćarsko prvenstvo BiH: Ovog vikenda kreće i B skupina, Dračevo starta protiv prvaka

   Ovoga vikenda starta i natjecanje u B skupini boćarskog prvenstva BiH. Naime, zbog jednog kluba više, početak natjecanja u ovoj skupini, prolongiran je za mjesec dana, kako bi ligaški dio prvenstva u obje skupine završio usporedo. Prošle sezone, prvenstvo u B skupini završeno je mjesec dana ranije, pa se stekao dojam da su klubovi iz te skupine, nespremni ušli u doigravanje, koje slijedi i ove godine. Za prvaka će doigravati po dva prvoplasirana sastava iz svake od skupina, dok će zadnjeplasirani sastavi iz svake od skupina, razigravati za opstanak.

   Dakle ovoga vikenda kreće natjecanje u B skupini u kojoj je i aktualni prvak Ante Rozić iz Mostara. Kao i prošlih sezona 'Rozići' će i ove, domaće utakmice igrati u boćarskoj dvorani u Grudama, jer i dalje u Mostaru, nema adekvatnog prostora za utakmice na četiri staze. Drugi par su Grude i Rastok iz Prologa kod Ljubuškog. Ante Rozić i Grude izraziti su favoriti u ovim utakmicama.

   Boćarsko prvenstvo BiH, B skupina, Grude: Ante Rozić – Dračevo, subota, 4-og svibnja, u 16 sati, te Grude – Rastok, nedjelja, 5-og svibnja, također u 16 sati.

   U A skupini na programu je zadnje kolo prvog dijela ligaškog prvenstva. Derbi obje skupine igrat će se u Širokom Brijegu, gdje će se sastati dva neporažena sastava domaćin – Široki i Neum. U svakom slučaju pobjednik će steći značajnu prednost u borbi za doigravanje. Posuška Bura sa samo jedim osvojenim bodom iz dvije utakmice, dočekuje Čapljinu, što je prilika za popravljanje startnog dojma

   Parovi petog kola boćarskog prvenstva BiH, A skupina, Rastovača: Bura – Čapljina, subota, 4-og svibnja, u 16 sati, Široki Brijeg, Široki – Neum, nedjelja, 5-og svibnja, također u 16 sati.

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!