banerRC212

Dobra partija protiv Slobode ohrabrenje GOŠK-u uoči gostovanja kod „dužnika“ Mladosti

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Dobra partija protiv Slobode ohrabrenje GOŠK-u uoči gostovanja kod „dužnika“ Mladosti

   Nakon pobjede u odličnoj utakmici protiv Slobode od 3:2, GOŠK ohrabren putuje u goste Mladosti u Dobroj kod Kaknja. Gabeljani će na terenu „loših uspomena“ gdje su u lipnju 2015-te na grub način zaustavljeni na putu u Premijer ligu. Ne samo da „loše uspomene“ uoči gostovanja u prigradskom kakanjskom naselju, opominju na oprez nego i nepovoljan ovogodišnji saldo. Naime, Mladost je ove sezone najprije slavila u Gabeli 3:1, a zatim i u Kaknju s minimalnih 1:0. Tako je Mladost uz Zrinjski jedina ekipa protiv koje ove sezone „Trojanci“ nisu osvojili niti boda. Sama ta činjenica upozorava, a ujedno je i odličan stimulans da se maksimalnim angažmanom prekine „crna“ serija u međusobnim susretima.

   „Rezultati Mladosti u zadnjih nekoliko kola, ne smiju nas zavarati. Riječ je o kvalitetnoj ekipi koja igra što se kaže okomito, s nekoliko vrlo kvalitetnih pojedinaca. S druge strane mi smo radili maksimalno, pa se nadamo i pozitivnom rezultatu“, sumira trener Stanko Mršić, te dodaje:

   „U ekipu se vraćaju Hasanović i Raguž, koji su „odredili“ tri žuta kartona, ali putujemo oslabljeni jer Vego ima tri žuta kartona, a Karamarko virozu, tako da će sastav biti izmijenjen u odnosu na željeni. Međutim, što je tu je, protiv Slobode smo pokazali da se zalaganjem sve može nadoknaditi.“

   Zanimljiva je statistika Gabeljani su u osam kola do susreta protiv Slobode, u prošlom kolu, osam kola bili bez pobjede sa samo tri postignuta gola i svega četiri osvojena boda, da bi na toj utakmici postigli tri pogotka i osvojili tri boda. U svakom slučaju na valu tog zanosa putuju u goste Mladosti, koja je relativno sigurna u opstanak, ali Tuzla City je pokazao da nije i nepobjediva na domaćem terenu.

Poslijednja izmjena danaSubota, 20 Travanj 2019 08:25
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!