banerRC212

GOŠK-u stiže Sloboda, boćari u Neumu, šahisti igraju turnir

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto GOŠK-u stiže Sloboda, boćari u Neumu, šahisti igraju turnir

   Po svemu sudeći ključna utakmica za opstanak GOŠK-a u Premijer ligi BiH igrat će se u nedjelju u Gabeli. Protivnik će biti čvrsta tuzlanska Sloboda, koja je u protekle dvije prvenstvene utakmice GOŠK-u uzela četiri boda, jedan u Gabeli. Dakle, neće biti lako, ali predzadnje mjesto i samo 20 bodova, Gabeljanima na ostavljaju prostora nego igra na sve ili ništa. Utakmica 26-og kola Premijer nogometne lige BiH, GOŠK – Sloboda igrat će se u 16,30. Naravno pozicija u kojoj se nalazi GOŠK ujedno je poziv ljubiteljima nogometa i športa u Čapljini i okolnim općinama, da dolaskom na utakmicu podrže „lavove” u tako važnoj utakmici.

   Ostali parovi, u subotu će od 16 sati, igrati Zvijezda i Mladost, a od 16,30 Zrinjski - Željezničar, Tuzla City – Radnik i Krupa - Čelik. U nedjelju od 16,30 igrat će dakle, GOŠK – Sloboda, dok je od 19,30 sati na rasporedu derbi, Sarajevo – Široki Brijeg.

....................................................................

   Drugim kolom u A skupini, nastavlja se ligaški dio boćarskog prvenstva BiH. Čapljina gostuje u Neumu, gdje će u nedjelju od 16 sati, igrati protiv istoimenog domaće sastava. U drugoj utakmici, drugog kola, u Širokom Brijegu, igrat će Široki i Napredak Wila, slobodna je Bura

...................................................

   Šahovski klub Čapljina organizira Uskrsni šahovski turnir za juniore i kadete. Turnir će se igrati u prostorijama kluba u nedjelju, 14-og travnja s početkom u 11 sati. Na turniru mogu nastupiti šahiskinje i šahisti rođeni 1999. godine i mlađi. Turnir će biti jedinstven za sve sudionike, igrat će se po švicarskom sustavu, sedam kola, uz kompjutorsko parovanje i ritam igre od 15 minuta po igraču. Upisnina za sudionike i pratnju je 5 KM, a uz završno druženje za najuspješnije predviđene su i prigodne nagrade. Prijave se primaju do subote u 12 sati u prostorijama kluba ili na mobitel 063/383-370.

.........................................................

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend