banerRC212

U subotu "Proljetna ćirina biciklijada"

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto U subotu "Proljetna ćirina biciklijada"

   Turistička organizacija „Čapljinka” u povodu kalendarskog početka proljeća, organizira Proljetnu ćirinu biciklijadu. Biciklijada će se održati u subotu, 23. ožujka, doznali smo od Katje Stojić, tajnice Turističke organizacije „Čapljinka”. Tijekom rekreativne vožnje sudionici biciklijade posjetit će značajne kulturno-povjesne lokalitete – Vilu rusticu Mogorjelo”, staru željezničku stanicu u Gabeli, pa Stari grad u Gabeli, a zatim se preko željezničkih mostova na Tersani i Krupi magistralom M 17 uputiti prema Čeljevu, te kroz Gnjilišta do Parka prirode Hutovo blato, odnosno prema Karaotoku. Dalja maršuta kretanja je posjet Pravoslavnom hramu u Prebilovcima, a zatim razgledanje starog Mosta u Klepcima. Na povratku sudionici će ponovo kroz grad uputiti prema cilju Vili rustici Mogorjelo.

   Tura je duga oko 25 kilometara. Bicikliste će pratiti policijsko i kombi vozilo, a poželjno je da ponesu zaštitnu kacigu.

   Od Katje Stojić doznali smo da je kotizacija za sudjelovanje na „Proljetnoj ćirinoj biciklijadi”, 5 KM. Prijave se u prostorijama Turističke zajednice „Čapljinka”, primaju do četvrtka, 21. ožujka.

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!