banerRC212

Stanko Mršić: „U karijeri sam bivao i u gorem položaju pa sam se znao vaditi”

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Stanko Mršić: „U karijeri sam bivao i u gorem položaju pa sam se znao vaditi”

   Na prigodnoj konferenciji za novinare, GOŠK je predstavio novog trenera Stanka Mršića. Iskusni hrvatski stručnjak koji je u bogatoj karijeri trenirao niz klubova, uz zahvalu na povjerenju predsjedniku Luji Iliću i upravi GOŠK-a, uz ostalo je kazao:

   „U karijeri sam bio u ovakvom, pa i gorem položaju od GOŠK-a s klubovima koje sam vodio, pa sam se znao vaditi. Pokušat ću uz pomoć suradnika, te prije svega igrača, sve učiniti da GOŠK, odnosno Gabela i dalje ima premijerligaša”, rekao je Mršić, te nastavio:

   „Vjerujem da ćemo naći snage, uprava, stručni stožer i nogometaši, te krenuti u pozitivnom smjeru i osigurati opstanak. Na tom planu počeli smo raditi prije dva dana. Posebice ćemo raditi na motivaciji igrača, dovesti ih od malodušnosti do povjerenja u sebe. Uvjerit ih da mogu više od ovoga što su do sada postigli. Kad su mogli iznenaditi velike klubove u ovoj ligi, zašto ne bi bili uspješni kad igramo sa slabijima od sebe ili klubovima al pari nama”, zapitao se Mršić, aludirajući na činjenicu da je GOŠK u ovoj sezoni, najbolje igrao protiv najjačih, te zaključio:

   „Ja vjeruje da uz pomoć kolega iz stručnog stožera, te samih igrača, možemo ispuniti očekivanja navijača i uprave kluba.”

   Dolaskom Stanka Mršića došlo je i do promjena u stručnom stožeru. Pomoćnici Mršiću bit će Čapljinci - Vjeko Sušac i Zlatko Križanović, a od ranijeg stručnog stožera preživio je jedino Romeo Mitrović koji i dalje ostaje trener vratara.

Poslijednja izmjena danaPetak, 15 Ožujak 2019 15:45
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!