banerRC212

Sportski vikend: Odbojkašice protiv Novog Grada, GOŠK u Medulinu

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Sportski vikend: Odbojkašice protiv Novog Grada, GOŠK u Medulinu

   Ovoga vikenda na rasporedu su utakmice 11-og kola federalne Superlige odbojkašica, južna skupina. Čapljina u drugom kolu nastavka, dočekuje jaki sarajevski Novi Grad. Utakmica Čapljina – Novi Grad igrat će se u subotu, u Športskoj dvorani, s početkom u 18 sati.

   Ostali parovi, Mostar – Ilijaš, Troglav Livno – Smeč Široki Brijeg, Ilidža – Alipašino Polje i Vogošća – Igman.

................................................

 

   Na terenima športskog centra u Medulinu u razdoblju od 3-eg do 10-og veljače, održat će se drugi međunarodni nogometni turnir „Medulin Cup 2019”. Na turniru će sudjelovati šest ekipa, a među njima je i GOŠK iz Gabele. Gabeljani su u prvoj skupini sa Zrinjskim iz Mostara i ekipom Osijek II. U drugoj skupini su bh. premijerligaš Krupa, zatim češki prvoligaš Buđevice, te hrvatski ligaš Šibenik. Turnir će se u skupinama, igrati po bod sustavu, a onda će se na osnovu poretka u skupinama, razigravati za konačni plasman.

   Prema rasporedu turnir će u nedjelju otvoriti utakmica između Zrinjskog i GOŠK-a. Susret će početi u prijepodnevnom terminu od 11 sati. Drugu utakmicu na turniru Gabeljani će igrati u utorak, 5-og veljače, također u terminu od 11 sati. Ponedjeljak, srijeda i petak, bit će slobodni dani, a razigravanje za konačni plasman, treće i peto mjesto, bit će u subotu, 9-og, dok je finale na programu u nedjelju, 10-og veljače.

   Organizator Medulin Cup turnira je Turistička zajednica općine Medulin i Arena Hospitality Group-a. Sve ekipe tijekom turnira bit će smještene u hotelu Belvedere u Medulinu.

.........................................................................................

Poslijednja izmjena danaPetak, 01 Veljača 2019 14:51
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!