banerRC212

Trojac iz Širokog Brijega i Mujkić iz Kalesije stižu u GOŠK

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport

   Angažiranjem četvorice novih igrača GOŠK iz Gabele, brojčano je anulirao zimski odljev igrača. Podsjećamo, Anković i Zolj raskinuli su ugovore s GOŠK-om, dok su se posuđeni Hajdarević i Bevanda, vratili u Zrinjski. Od Luje Ilića, predsjednika GOŠK-ove uprave, doznali smo da su za sada, angažirana četvorica novih igrača, od kojih su trojica bivši juniori Širokog Brijega. Riječ je o Boži Vukoji, koji je jesenas igrao za Neretvanac iz Opuzena, zatim Toniju Nikiću koji je nastupao i za juniore talijanskog trećeligaša – Entelle, te Livnjaku Luki Knežaviću također doskorašnjem članu premijerligaša iz Širokog Brijega.

   Četvrta prinova je Safet Mujkić, napadač Bosne iz Kalesije, koji je prošle polusezone u Sjevernoj skupini Druge federalne liga, sa 17 pogodaka, bio drugi strijelac. Od predsjednika Ilića doznali smo da se još traga za jednim napadačem i krilnim igračem.

   Inače, prvi proziv nogometaša premijerligaša iz Gabele, najavljen je za ponedjeljak, 13-og siječnja. Do tada bi trebao biti poznat i spisak igrača na koje će u drugom dijelu sezone, računati Mato Neretljak trener GOŠK-a.

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend