banerRC212

Uz završetak polusezone održana donatorska večer HNK Čapljina

  • Napisao/la d.musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Uz završetak polusezone održana donatorska večer HNK Čapljina

Donatorska večer po završetku jesenske polusezone, postala je već dio tradicije HNK Čapljina koja se uspješno natječe u Prvoj federalnoj ligi BiH.

Ove godine prijatelji i znanci, navijači i sponzori kluba, predstavnici nogometnih klubova iz čapljinske općine – premijerligaša GOŠK-a i županijskog ligaša Višića, uzvanici i ljubitelji športa, okupili su se u Svečanoj dvorani restorana „Storija“ u Tasovčićima. S obzirom da je nakon turbulentne sezone ekipa prvi dio prvenstva završila na diobi solidnog sedmog mjesta s 21 bodom, raspoloženje je bilo na razini.

Donatorsku večer kraćim obraćenjem na svojevrstan način, otvorio je Zoran Prskalo predsjednik HNK Čapljine, rekavši:
„Želim se zahvaliti svima vama okupljenima, kao i onima koji nisu mogli večeras biti s nama, na svemu što nesebično dajete za ovaj klub, za naše mlade članove, za njihov razvoj, rad i opstanak kluba. Također se na poseban način želim zahvaliti dr. Smiljanu Vidiću, načelniku općine Čapljina, na pomoći i podršci u radu. Velika hvala i svim sponzorima, koji redovito prate našu Donatorsku večer. Želim da se ugodno provedete i da naša suradnja traje.“
Inače, HNK Čapljina već godinama provodi projekt „Izgradimo zajedno vašu i našu sportsku budućnost“. Klub trenutačno ima šest selekcija s oko 180 članova, nogometaša različitih dobnih skupina.
Uz razgovore o sportu i načinima kako ga unaprijediti rad, ali i problemima otežavaju rad, sudionici donatorske večeri mogli su uz jelo, uživati i u zabavno-glazbenom programu. Pored tombole koja je podigla atmosferu, goste je zabavljao duo „Jelena i Nino“.
D. Musa

CapljinN Nogometase podrzale i brojne dame

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend