banerRC212

Rekonstrukcija dvorane najveće čapljinske škole

Novi uvjeti za učenike i mlade sportaše

Skolska2 Uredjivanje svlacionicaRadovi na obnovi dvorane osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini, ušli su u završnu fazu. Uglavnom, dvorana je već dobila novi, svjež, funkcionalan izgled, a trenutačno se izvode radovi na uređenju ulaza, svlačionica, mokrog čvora...
„Prvi posao bilo je uređenje i ojačanje stropa, te nova LED rasvjeta, obnovljeni su zidovi dvorane, saniran je parket, na kojem su iscrtane nove linije… Dosta toga je urađeno, sada predstoji natječaj za nabavu sportskih pomagala i opreme. Na spisku za nabavku su novi koševi, gimnastičke sprave i dosta rekvizita kojima će se olakšati izvođenje nastave tjelesne i zdravstvene kulture, kao i treniranje klubovima koji koriste dvoranu“, naglašava Miroslav Vidić, profesor tjelesnog u dvorani OŠ Vladimira Pavlovića.
Kako smo doznali od prof. Vidića, sredstva za rekonstrukciju dvorane osigurana su iz dva izvora, jedan dio 100.000 kuna, osiguran je iz sredstava pomoći Hrvatima u BiH, koji je dodjeljuje Vlada Republike Hrvatske, a drugi će se namaknut iz Proračuna općine Čapljina. Uglavnom, dvorana će bljesnuti kao nova, a valja istaknuti da to neće biti samo dobitak za osnovce iz najveće čapljinske škole, nego i za u prvom redu mlade sportaše, nekolicine sportskih kolektiva iz čapljinske općine. Inače, radove izvodi tvrtka Eccon – Inženjering d. o. o. iz Čapljine.
D. Musa

Poslijednja izmjena danaSubota, 24 Studeni 2018 07:40

5°C

Čapljina

Oblačno

Vlažnost: 54%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 17 Prosinac 2018 6°C -2°C
  • 18 Prosinac 2018 6°C 0°C

banerRC1vikend