banerRC212

Karla Bakalar pobjednica otvorenog prvenstva Zadra

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Karla Bakalar pobjednica otvorenog prvenstva Zadra

Karla Bakalar članica TK Čapljina, pobjednica je otvorenog prvenstva Zadra za uzrast do 12 godina. Mlada Čapljinka u finalu je nadigrala Ruskinju Afanasku 2:0, po setovima 7:5 i 7:5.

   „Turnir mi je bio težak, puno mečeva, dobila sam i treću igračicu Hrvatske, a onda u finalu protiv Ruskinje bilo je opet teško. Sretna sam što sam pobijedila“, kazala je mlada čapljinska teniska nada, dodajući da joj to nije prva pobjeda na turnirima, već je slavila na otvorenom prvenstva Sarajeva…

   „Psihološki je to bio težak meč, Karla je odlično počela povela 4:1, međutim Ruskinja je izjednačila na 5:5. A onda je Karla iskazala stabilnost dobila dva naredna gema i set, 7:5. U drugom morala je stizati vodstvo Ruskinje 1:4, a onda je u završnici zaigrala odlično i na koncu stigla do vrijedne pobjede“, objašnjava trener Andrija Jovanović, koji uz Karlin talent, posebice ukazuje na marljivost.

   Uz Karlu Bakalar trener Jovanović, ističe i dobar nastup Maria Krešića koji je mada tek devetogodišnjak, sudjelovao u konkurenciji do 12 godina, te po riječima njegovog trenera, unatoč porazu, dobro odigrao meč protiv starijeg suparnika.

   Uglavnom, nakon niza godina izgleda da čapljinski tenis dobiva mlade igrače koji obećavaju.

D. Musa

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend