banerRC212

U tijeku pripreme boćara za Europsko prvenstvo

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto U tijeku pripreme boćara za Europsko prvenstvo

   Čak dvadeset dana trajat će pripreme boćarske reprezentacije BiH za prvenstvo Europe koje će se koncem rujna, održati u talijanskom Allisiu. Pripreme će se obaviti u boćarskom domu „Nožinac“ u Rastovači kod Posušja. Izbornik Mate Grubišić odlučio se na kombinaciju iskustva i mladosti, pri čemu je povratak Josipa Glavinića, iznenađenje. Nakon duže vremena u reprezentaciji je i Mate Ćorluka, najpotentniji bh. mladi igrač, koji je iz reprezentativnih selekcija izbivao zbog nesporazuma s bivšim vodstvom Boćarskog saveza. Zanimljivo, od četvorice pozvanih samo jedan igra domaće prvenstvo - Stojčić.

   Izbornik Grubišić na pripremama je dakle, okupio sljedeće igrače: Mate Ćorluka (Metković – Hrvatska), Dario Stojčić (BK Ante Rozić – Mostar), Ivan Galić (BK Biston Brela – Hrvatska) i Josip Glavinić (BK Hajduk Dubrovnik – Hrvatska).

   Valja reći da će nakon rapidne stagnacije zadnjih godina, na predstojećem Europskom prvenstvu uspjeh bila bilo kakva medalja. Prvenstvo će se održati od 26-og do 30-og rujna.

D. Musa

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend