banerRC212

Boćarsko prvenstvo: Čapljina igra za finale, a Dračevo za opstanak

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Boćarsko prvenstvo: Čapljina igra za finale, a Dračevo za opstanak

   Pred boćarskim klubovima iz čapljinske općine važne su uzvratne utakmice. Branitelj naslova Čapljina, igra uzvratni polufinalni susret protiv Širokog. Prvu utakmicu Širokobriježani su dobili minimalnim rezultatom 13:11. Za prolaz u finale Čapljini je potreba pobjeda sa 14 ili više dobivenih poena. Bez obzira na poraz u prvoj utakmici, te činjenicu da je oslabljena u odnosu na prvi dio sezone, Čapljina slovi za favorita. Utakmica Čapljina – Široki, igrat će se u nedjelju 9-og rujna, na boćalištu kod Doma umirovljenika. Drugi par polufinala doigravanja za prvaka, su Ante Rozić i Bura, Posušje. Utakmica će se igrati u Grudama, također u 16 sati.

   U nedjelju u 16 sati, na boćalištu u Dračevu, uzvratnu utakmicu igrat će i boćari Dračeva, a protivnik je Rastok iz Prologa kod Ljubuškog. Prvu utakmicu dobio je Rastok rezultatom 14:10, pa je Dračevljanima za siguran opstanak trebaju osvojiti 15 ili više poena.

   U slučaju identičnih rezultata, odnosno da u uzvratu čapljinski klubovi pobjede istim rezultatima kojima su u gostima izgubili, neće se igrati treća utakmica nego se razigrava. U tom svojevrsnom pripetavanju shodno propisima Europske boćarske Federacije, nadmetati će se po dva valjača i dva izbijača, pa tko bude bolji.

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!