banerRC212

Utorak, 03 Travanj 2018

Načelnik općine Čapljina se susreo s tri državna tajnika Republike Hrvatske. Zajednički obišli radove uređenja ulica na Modriču

Općinu Čapljina posjetila su tri Državna tajnika Republike Hrvatske, Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske; Zdravka Bušić, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova i Nikola Mažar, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.
Razgovarano je o socijalnim pitanjima, školstvu, gospodarstvu te o aktualnim infrastrukturnim projektima. U tonskom prilogu poslušajte izjave koje državnih tajnka Republike Hrvatske i načelnika Čapljine.

Milena Kostić, Čapljinka koja živi u Njemačkoj, fizioterapeut za ljude i pse „Nema ništa ljepše kad ti pas poliže ruku i na svoj način kaže – hvala ti!“

Psii4 Prizor iz capljinskog azila za pse2Udruga za zaštitu životinja „Šapice“ Čapljina od sredine prošle godine dobila je podršku u Mileni Kostić, Čapljinki koja skoro pola stoljeća živi i radi u Njemačkoj. O radu Udruge koja je polovicom 2016. godine uspjela osnovati svojevrsni azil za pse „Večernjak“ je već pisao, a njihov rad potaknuo je gospođu Milenu na angažman.

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!