banerRC212

U sklopu Trebižatskog kulturnog ljeta bit će upriličen bogat duhovni, kulturni i zabavni program

  • Napisao/la T.Đ.
  • Objavljeno u Najave
Istaknuto U sklopu Trebižatskog kulturnog ljeta bit će upriličen bogat duhovni, kulturni i zabavni program

U sklopu Trebižatskog kulturnog ljeta koje se održava u povodu blagdana Velike Gospe, u Trebižatu će biti upriličen bogat duhovni, kulturni i zabavni program. Trebižatsko kulturno ljeto započelo je u ponedjeljak Devetnicom koja se moli devet dana, dakle do 14. kolovoza. Na sam blagdan 15. kolovoza u crkvi Marijinog uznesenja u Trebižatu bit će upriličena svečana misa s početkom u 11 sati. Od duhovnih sadržaja bit će upriličene još dvije mise – u nedjelju 12. kolovoza misa za poginule branitelje i u utorak 14. kolovoza misa za blagoslov djece, obje s početkom u 18 sati.
Od kulturno- zabavnih sadržaja prvi na rasporedu je tradicionalni koncert HKUD "Seljačka sloga Trebižat". Ovaj događaj koji nosi naziv "Trebižatska večer" bit će upriličen u četvrtak 9. kolovoza s početkom u 21 sat na Domu kulture u Trebižatu. Osim tradicionalnog programa koji izvode sekcije društva i solisti, tu je i zanimljiv zabavni program. Novina ove godine je veliki čobanac koji će sa svojom vrijednom ekipom pripremati Luka Stojic Lule. Drustvo stoga poziva sve članove kao i sve Trebižaćane, sponzore, simpatizere i sve ljude dobre volje na ovaj jedinstven događaj.
Također, svi koji vole lijepu književnu riječ pozvani su na Književnu večer Vladimira Pavlovića koja će se održati 16. kolovoza, dok će 11. Međunarodni susret klapa "Trebižat 2018." biti održan 23. kolovoza.

 

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend