banerRC212

U restoranu Storija u Tasovčićima predstavljanje drugog izdanja knjige Hercegovački ustanak 1875. - 1878.

Istaknuto U restoranu Storija u Tasovčićima predstavljanje drugog izdanja knjige Hercegovački ustanak 1875. - 1878.

U restoranu „Storija” u Tasovčićima u četvrtak, 5-og kolovoza, bit će predstavljeno drugo dopunjeno izdanje knjige „Hercegovački ustanak 1875. - 1878.” - akteri, istine i zablude.

Uz autora, Dušana Musu - novinara Radiopostaje Čapljina, knjigu će predstaviti Slobodan Stajić, novinar i publicist iz Sarajeva i mr. sc. Marko-Antonio Brkić sa sveučilišta Hercegvoina u Bijakovićima.
Organizator predstavljanja je Udruga „Vojvoda don Ivan Musić” iz Ljubuškog. Na početku radnog dijela okupljene će pozdraviti Goran Skoko, predsjednik Skupštine Udruge „Vojvoda Musić. Moderatorica programa bit će Tihana Đevenica.
Podsjećamo, prvo izdanje knjige objavljeno je 2018. godine. U međuvremenu nakon zapaženog odjeka u javnosti, autor Dušan Musa priredio je drugo dopunjeno izdanje. Knjiga je tako obogaćena s 32 nove stranice. Uz ostalo tu su kazalo imena, mjesta i pojmova, zatim dva osvrta – Slobodana Stajića i mr. sc. Marka Antonia Brkića, te recenzijom dr. sc. Marinka Marića.
Inače, dr. sc. Marić izvodi nastavu na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana na Sveučilištu u Dubrovniku.

Predstavljanje knjige će biti organizirano u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.(rpč)

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 05 Kolovoz 2021 12:20
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!