banerRC212

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018

GOŠK - Zagora (Unešić) 4:0 (1:0)

   U trećoj provjeri na pripremama u Međugorju, nogometaši GOŠK-a ostvarili su i treću pobjedu, GOŠK – Zagora (Unešić) 4:0, poluvrijeme 1:0. Strijelci za Gabeljane bili su, 1:0 Rodin u 14-oj, 2: 0 Raguž u 68, 3:0 Anković u 77-oj, te 4:0 Barić u 80-oj minuti utakmici. Utakmicom protiv Zagore, GOŠK je zaključio pripreme u Međugorju, nastavak do turnira Andrije Ankovića, slijedi u Gabeli.

    Podsjećamo, GOŠK je u prvoj utakmici na pripremama u Međugorju, savladao federalnog prvoligaša Igman iz Konjica 1:0, u drugoj je bio bolji od hrvatskog trećeligaša Dubrovnika 2:1.

  • Objavljeno u Sport

Mladen Zorić predsjednik Skupštine, a Ilija Tomić, tajnik Boćarskog saveza BiH

   Na Izbornoj skupštini Boćarskog saveza BiH, koja je održana u Mostaru, značajne uloge dobili su športski radnici iz čapljinske općine. Tako je za predsjednika Skupštine BS BiH, izabran Mladen Zorić, igrač i član uprave aktualnog prvaka Čapljine, a za članove Skupštine Filip Krvavac, predsjednik BK Dračevo iz Dračeva, te Vide Krmek predsjednik BK Čapljina. Za glavnog operativca – tajnika Boćarskog saveza BiH, izabran je Ilija Tomić iz Dračeva, doskorašnji povjerenik natjecanja i dugogodišnji član uprave kluba iz Dračeva.

    Inače, za predsjednika Boćarskog saveza BiH izabran je Mate Grubišić, predsjednik BK Bura iz Posušja. U radu skupštine sudjelovali su predstavnici 11 klubova iz cijele BiH. Da bi cijela izborna procedura bila punovažna potrebna je još verifikacija od strane Ministarstva pravde BiH. Naime, boćanje je jedan od sportova koji na vrijeme nisu usuglasili svoje akte s pravnom legislativom, pa su sada morali u "minut do 12", pristupiti izradi novog statuta i ostalih akata sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

D. Musa

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed

-2°C

Čapljina

Djelomično oblačno

Vlažnost: 43%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 03 Siječanj 2019 3°C -1°C
  • 04 Siječanj 2019 3°C -2°C

banerRC1vikend