banerRC212

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 10 Rujan 2017

Bajramski koncert ispunio dvoranu hotela Mogorjelo

Dobro posjećen i sadržajan bio je Bajramski koncert koji je u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice Čapljina i Bošnjačke zajednice kulture "Preporod" Čapljina, održan u velikoj dvorani hotela „Mogorjelo“. U ime organizatora, prisutne je pozdravio Džemal efendija Gadara, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Čapljina, koji je uz pozdrave i najbolje blagdanske želje okupljenima, govorio o značenju Kurbanskog Bajrama.

U suhom koritu Tihaljine zaglavila i jedna štuka

Da se nikada nije sigurno što voda nosi, pokazuje i primjer suhog korita Tihaljine, u kojem je zaglavila i jedna prava pravcata štuka! Jest da su ribiči već prije godinu dvije upozoravali da su dobili opasnu konkurenciju, ipak je potvrda tomu nešto drugo. Staro je pravilo gdje je jedna, ima ih sigurno više.

Umjetnički preformans pod vodom

Iz suhog korita rijeke Tihaljine uz nastradalu – ihtiofaunu, ribe i ostale vodozemce, te tipično vodenu floru poput lokvanja i drugog vodenog bilja, iznikla su i prava umjetnička djela. Od panjeva drveća uz rijeku ili drveća koje rijeka valja za obilja vode, nastala su prava umjetnička djela.

Pretplati se na ovaj RSS feed

31°C

Čapljina

Sunčano

Vlažnost: 30%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 15 Srpanj 2018 36°C 18°C
  • 16 Srpanj 2018 35°C 18°C

banerRC1vikend