banerRC212

OTVOREN VIRTUALNI SAJAM BRANITELJSKIH ZADRUGA U HNŽ

Istaknuto OTVOREN VIRTUALNI SAJAM BRANITELJSKIH ZADRUGA U HNŽ

 

Na dvodnevnom Virtualnom sajmu braniteljskih proizvoda u HNŽ, koji je svečano otvoren u četvrtak u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, čak 34 izlagača predstavlja više od 100 svojih proizvoda.

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ i Referalni centar ˝Branitelj zadrugar˝ organiziraju spomenuti događaj na web stranici www.rc-braniteljskiproizvodi.info uz misao vodilju ˝Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko˝. Kako su istaknuli organizatori, cilj sajma je buđenje poduzetničkoga duha u braniteljskoj populaciji koje, uz učinak radno terapijskog djelovanja, donosi obostrano dobro zajednice i obiteljskim braniteljskim gospodarstvima.

Oliver Soldo, ministar za pitanja branitelja u HNŽ naglasio je da su se, zbog nemogućnosti osobnih kontakata u trenutnoj higijensko-epidemiološkoj situaciji, odlučili za digitalno komuniciranje proizvođača s građanima - potencijalnim kupcima te da su na web stranici predstavili što branitelji proizvode. Napomenuo je kako je ovdje riječ o projektu na kojem Ministartvo radi već dugi niz godina, a koji je zapravo nastavak rada na upošljavanju i samoupošljavanju branitelja.

U tonskom prilogu poslušajte što su u najavi sajma za RPČ kazali Damir Radić, direktor RC ˝Branitelj zadrugar˝ i Anita Martinac, savjetnica ministra za pitanja branitelja HNŽ.

Poslijednja izmjena danaPetak, 19 Lipanj 2020 10:53
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend