banerRC212

Znanstveno-stručni skup "130 godina organiziranog vinogradarstva i vinarstva u Bosni i Hercegovini"

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Gospodarstvo
Istaknuto Znanstveno-stručni skup "130 godina organiziranog vinogradarstva i vinarstva u Bosni i Hercegovini"

   Federalni agromediteranski zavod bit će u petak i subotu, 21-og i subotu 22-og rujna, domaćin znanstveno-stručnog skupa "130 godina organiziranog vinogradarstva i vinarstva u Bosni i Hercegovini". Otvaranje skupa najavljeno je u 10 sati i 15 minuta u konferencijskoj dvorani Federalnog agromediteranskog zavoda, u Mostaru.

   Nakon uvodnog protokolarno-svečarskog dijela znanstveno-stručni skup nastavit će rad u sekcijama. Najopsežniji dio pripast će Sekciji vinogradarstvo i vinarstvo gdje će niz radova referirati stručnjaci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije. U subotu drugog dana znanstveno-stručnog skupa "130 godina organiziranog vinogradarstva i vinarstva u Bosni i Hercegovini", prezentirati će se radovi u okviru sekcija – Agroekonomike i Zaštite bilja.

   Skupu će obratiti i dr. Dragan Čović, član Predsjedništva BiH, koji će i otvoriti dvodnevnu znanstveno-stručnu sesiju. U uvodnom dijelu bit će i promocija Monografije znanstveno-stručnog skupa "130 godina organiziranog vinogradarstva i vinarstva u Bosni i Hercegovini". Treba svakako istaknuti da će program otvaranja nastupom upotpuniti Muška klapa "Trebižat" iz Trebižata.

   Radiopostaja Čapljina je jedan od medijskih pokrovitelja ovog renomiranog znanstveno-stručnog skupa o vinogradarstvu vinarstvu u BiH.

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend