banerRC212

Radio Čapljina

Radio Čapljina

Na veletržnicu stigla božićna drvca

ozicna drvca 1Na ulazu u veletržnicu u Tasovćićima uz obilje drva, kamena, alata ovih dana nude se a i najviše kupuju božićna drvca. U ponudi su jelke iz Bugojna i Rame od 1,5 pa do 4 metra,  cijene su od 20 do 40 KM.

 

Srednjoškolci unijeli "Božićni duh" u caritasove ustanove u Čapljini

Do Božića je preostalo još samo 10-tak dana. A blagdanski duh već se osjeti u zraku. Povodom Božićnih blagdana gosti u Caritasovom domu za stare i iznemogle Betanija bili su čapljinski srednjoškolci. Učenici su za bake i djedove te za štićenike radionice Betlehem priredili Božićnu priredbu.
Zabava u domu Betanija je potrajala puno duže nego što je planirano, nakon što su učenici završili s planiranim programom, na scenu su stupili veseli korisnici Radionice Betlehem, koji su pjevali i plesali zajedno sa Srednjoškolskim zborom, pjesmi su se pridružili korisnici i djelatnici doma Betanija, tako da je duh Božića uistinu zaživio u caritasovim ustanovama u Čapljini.

U subotu izložba slika Slavka Šohaja

U umjetničkoj galeriji ustanove "Založba kralja Tomislava" u Čapljini održat će se svečano otvorenje izložbe slika Slavka Šohaja. 

Slavko Šohaj bio je hrvatski slikar i grafičar. 

Izložba će se održati u 18 sati. 

  • Objavljeno u Najave
Pretplati se na ovaj RSS feed

8°C

Čapljina

Oblačno

Vlažnost: 47%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 17 Prosinac 2017 10°C 4°C
  • 18 Prosinac 2017 8°C 0°C

banerRC1vikend