banerRC212

Utorak, 27 Listopad 2020

GOŠK i Igor Pamić razišli se bez pozdrava

   Kratko je trajala ljubav između federalnog prvoligaša GOŠK-a i hrvatskog trenera Igora Pamića. Kako smo neslužbeno doznali uprava GOŠK-a je donijela odluku o razlazu s trenerom poslije poraza od Goražda u Gabeli, 0:1. Sastanak s trenerom Pamićem trebao je biti u ponedjeljak, oko podneva, međutim u dogovoreno vrijeme trener se nije pojavio, po svemu sudeći svjestan razlaza otišao je kako kažu, bez pozdrava.

   Hoće li biti nekih naknadni kontakata sa sada već bivšim trenerom, ostaje za vidjeti, tek uprava je već donijela odluku da će na tri zadnje utakmice jesenske polusezone ekipu voditi kako se to kaže „vojnik kluba” Zlako Kojić. Kojić je bio dugogodišnji prvotimac i kapetan GOŠK-a, a u zadnjih sedam, osam godina bio je trener mlađih uzrasta u klubu.

   U svakom slučaju ovo je već treća promjena na klupi GOŠK-a tijekom ove polusezone. Podsjećamo, nakon trećeg kola i osvojena tri boda, odstupio je Vule Trivunović, njega je od petog kola naslijedio Igor Pamić, koji je također osvojio bod po utakmici, sedam utakmica sedam bodova. Jednu utakmicu iz četvrtog kola, protiv Radnika iz Hadžića u Gabeli, 0:1, zbog radne dozvole, Pamić je promatrao je s tribina. Uz sedam prvenstvenih utakmica Pamić je Gabeljene vodio i na dva kup susreta, u kojima je zabilježio pobjedu i poraz.

   S obzirom na istaknute ambicije uoči početka sezone – plasman u Premijer ligu, Gabeljanima je u prosjeku bod po utakmici skroman učinak, u stvari nedovoljan i za opstanak u ligi. Nakon poraza od Goražda i očajne igre u nastavku utakmice, razlaz GOŠK-a i Pamića bio je neminovnost. Vidjelo se to i po reakcijama nakon utakmice, a jučer oko podneva i definitivno istina za sada još neslužbeno potvrđeno.

Tekst i foto: D. Musa

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!