banerRC212

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 23 Svibanj 2019

AUDIO: Usvojen prijedlog statutarne odluke Grada Čapljine, te prijedlog odluke o pečatu Grada

Nadležno vijeće na svojoj prvoj službenoj sjednici usvojilo je prijedlog statutarne odluke Grada Čapljine, te prijedlog odluke o pečatu Grada. Ovo je bio povod za kratki razgovor s gradonačelnikom, dr. Smiljanom Vidićem, koji se osvrnuo na još jednu aktualnu temu - izbor zastupnika u Europski parlament. Donosimo tonski zapis.

Čapljinski maturanti veselo proslavili završetak nastavne godine

Čapljinski maturanti završetak nastavne godine obilježili su mimohodom kroz grad uz pjesmu, zvižduk, ples i ponešto vode iz prskalica kojom su osvježavali prolaznike i jedni druge. Tim povodom razgovarali smo s nekima od njih.

Marijan Mandić u Čapljini predstavio roman "Lipe mostarske"

U Čapljini održana književna večer na kojoj je pisac Marijan Mandić, predstavio roman Lipe mostarske. Roman mladog Mostarca Vjeke koji je proživio patnje političkog zatvoreništva u Jugoslaviji. Na predstavljanju knjige, koje je upriličeno u crkvenoj dvorani u Čapljini, o romanu je pored autora govorio i nje književnik Dragan Marjanović. Književnik Marijan Mandidć upravo završava svoj novi roman, koji će se zvati Tranzicija, a predstavljanje u Čapljini trebalo bi se održati početkom 2020. godine.
U prilogu poslušajte tonski zapis.

  • Objavljeno u Kultura
Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend